Veel gestelde vragenMet welk programma bewerk jij je foto's?

Met VSCO cam. Dat is een app waar je super mooie effecten hebt en vooral, het is gratis! Alleen moet je sommige effecten wel betalen, maar dat is bijzaak. Voor collage's op mijn blog, doodles bij foto's en andere dingen, gebruik ik Photoshop.

Met welke site heb je je blog gemaakt?

Blogger. Voor dit blog heb ik nog een ander gehad die ik had opgesteld met Wordpress maar dat is nu nog wel even te moeilijk voor mij. Blogger daarin tegendeel is veel makkelijker. Sinds kort heb ik ook een ander thema gedownload via themexpose en daar ben ik echt tevreden over. 


Welke camera gebruik je?

Foto's die ik aan het begin van mijn blog heb gebruikt, werden genomen met een Nikon D3300. Nu is het gebleken dat ik het beste kan werken met Canon. Daarom heb ik onlangs mijn eigen spiegelreflex gekocht, Canon 80D. Het was een serieuze investering maar het was het zeker waard!

Ik gebruik vooral de 50mm lens. Dit is een vast objectief, daardoor kan je niet in -of uitzoomen. Ook is deze heel goed voor portretfotografie! Verder heb ik in mijn tas nog een 18-135mm voor landschap of straatfotografie en een 18-55mm. Die gebruik ik om te 'vloggen'.


Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet een mailtje te sturen! (contact) Of je kan naturlijk ook iets naar mijn Twitter of mijn Instagram sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten