Favourites - November


Vanaf vandaag ga ik nu en dan een artikeltje plaatsen met een aantal producten/dingen die ik heel leuk vind, zoals mijn favoriete liedje, mijn favoriete app,… Dus bij deze, mijn favorieten van de maand november.
Zelfgemaakte polaroids

Een polaroid stond heel lang op mijn verlanglijstje maar nu ik weet hoe ik mijn eigen "kunstwerkjes" kan maken, heb ik het toch weggeschrapt. Ook is het handiger, je hebt geen mislukte foto's en het is minder duur. Als je wil weten hoe ik het heb gemaakt, klik dan hier voor het artikel dat ik erover heb geschreven.


Moodboard

Een paar weken geleden was ik door mijn Instagram aan het scrollen en ik zag dat iemand een bord had volgehangen met allemaal leuke foto's. Toen kwam ik op het idee om dat ook te doen, er hing nog een wit, kaal magneetbord aan mijn muur die wel een opknapbeurt mocht krijgen. Dus dan heb ik Tumblr maar eens bezocht en binnen no time stonden er allemaal prachtige foto's op mijn bureaublad. En heel eerlijk, het resultaat mag er wel zijn.Zanger
Troye Sivan

Troye Sivan, zeg alleen maar de naam en ik begin al te lachen. Onlangs bekeek ik een reactievideo op youtube over 'Blue Neighbourhood' en ik was verliefd. Verliefd op zijn stem en eerlijk, zijn uiterlijk is ook niet mis haha. Ik luisterde zijn nummers wel 10 keer opnieuw en voegde ze direct toe aan mijn spotify-playlist. 


App
Aillis

Een super leuke app waarbij je verschillende dingen op je foto's kan tekenen. Je kan bevoorbeeld rond je foto heen tekenen, je kan er 4 hoekjes inzetten, iets laten "glinsteren", noem maar op. Echt een hele leuke app voor als je je foto nog nét iet specialer wilt maken.Eten
Popcorn

DEZE POPCORN IS HEMELS. We liepen een paar weken geleden rond in de Albert heijn en toen zag ik dit schattig doosje. Zonder gedachten legde ik het al snel in de kar en reden we verder. (Ja, ik nam het alleen al mee voor de verpakking…) Die avond was ik er zo benieuwd naar dat ik niet meer kon wachten en al snel maakte ik het open. 2 minuten wachten voor de microgolf en dan voorzichtig het zakje open maken. Ik werd vrolijk van de heerlijke geur en ging de eerste popcorn proeven. Hmm, zalig! Het zijn 3 zakjes dat er in het doosje zitten en de grootte van elk zakje kan je vergelijken met een grote popcorn van de cinema. Alleen is het wel (veel) goedkoper. Elk doosje kost €1,30. Goedkoop dus haha.

Dit waren mijn 5 favorieten voor deze maand. Nu ben ik benieuwd naar die van jou, aarzel niet om ze te plaatsen in de comments en ja, dan schrijf ik jullie volgende keer weer!
2 opmerkingen:

 1. Laura, bedankt om de liedjes van die zanger even mee te delen want wauw, ik was na de eerste zin al verliefd! Ik heb ze meteen opgezocht op Youtube. De polaroids zijn ook geweldig, ga ik zeker eens proberen. Zo'n moodboard ziet er zo leuk uit, maar aangezien het bijna examens zijn zal het dus nog even moeten wachten...

  Liefs, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief dat je antwoord! En ja, zijn liedjes zijn echt om bij weg te dromen haha.

   Verwijderen