29-01-16


's Ochtends word ik rond 7 uur stilletjes wakker, ik hoor mijn broertje van alle dingen roepen en ik besef dat ik eigenlijk een dagje vrij heb. Om 9 uur kwam een vriendin (Ellen) naar mijn thuis om daarna samen naar de stad te gaan. Maar dat was nog 2 uurtjes wachten. Ik probeerde een paar keer terug in slaap te vallen en het lukte! Voor 15 minuutjes… Om kwart na 8 besloot ik om gewoon op te staan en wat muziek op te zetten. Liedjes speelde af terwijl ik een nieuwe tekst in mijn ligtbox plaatste. En voor ik het wist, belde er iemand aan de deur.

Om 9.34 namen we de bus naar Antwerpen en besloten we te ontbijten. 3 keer raden wat we hebben ontbeten. Frietjes en hamburgers… Ja om 10.00 even een stop nemen bij de McDonalds, zoals Ellen zou zeggen: "Voor een hamburger is het nooit te vroeg". Het heeft wel gesmaakt!

En daarna was het natuurlijk tijd om te gaan shoppen. Zou het een verassing zijn als we eerst naar Brandy Melville gingen? Ofcourse not haha. Ik leef gewoon in de kleren van BM. En ja, daarna kwam de andere winkels aan de buurt; COS, Urban Outiftters, JUTTU, …
Ook namen we na een paar uurtjes een stop in de Stadsfeestzaal. We liepen wat rond in de Flying Tiger voor knettersnoep maar tot ons grootste verdriet was het op haha. Daarom gingen we maar yoghurt eten bij een standje wat verderop en ik kan je verzekeren, het was hemels!


Rond half 2 namen we weer de bus naar huis om wat te gaan chillen. En thuis trok ik ook nog wat foto's van mijn aankopen. Toen we in BM waren, paste ik een super mooie trui maar jammer genoeg was hij wat te duur voor wat het eigenlijk was haha. Jammer!

Om deze leuke dag af te sluiten, at ik met mijn familie ook nog sushi hmm!
(Er stonden ook nog 3 andere doosjes in de ijskast)

Het was een super leuke dag met veel eten en veel gelach. En ik moet zeggen, 2016 heb ik al super goed ingezet haha. Ook heb ik super leuke dingen in het vooruitzicht. (heet dat zo?) 22 april ga ik naar het concert van The Vamps en in augustus ga ik met mijn beste vriendin op surf kamp in Spanje! Dit jaar word fantastisch!


Fijn weekend!


1 opmerking: