3 favourite shoes


Het kunnen meestal de schoenen zijn die de outfit yay or nay maken dus daarom ben ik direct 5 keer gelukkiger als je mij een paar schoenen geeft. Ik heb ongeveer een 5 paar schoenen en ik ben met ze allemaal heel blij maar toch hebt ik 3 favorieten en die laat ik jullie in dit artikel zien.
—————


Het eerste paar schoenen waar ik direct aan denk, zijn mijn 'nieuwe' Adidassen. Ik heb ze nu al een tijdje en ik ben er nog altijd blij mee. Echt veel kan ik er niet meer over zeggen wat ik heb er alles al over verteld in dit artikel.


Het volgende paar zijn mijn stannies. Toen we op de laatste dag in Londen liepen vroegen mijn ouders of we echt nog iets specifiek wouden hebben. Mijn antwoord waren rode Stan Smith's. We waren dan een aantal schoenenwinkels afgelopen op zoek naar Stan Smith's en ja we vonden ze, maar ze waren een pak duurder dan bij ons. Daarom besloten we om de schoenen bij ons te halen. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar weken na ons 'reisje' naar Londen, zijn we mijn schoenen gaan halen en oh, wat was ik er blij mee! En nu nog altijd! Ze zitten ongelooflijk goed en passen bij elke outfit!


Last but not least, de Cebo's. (oftewel de Foempies) Deze schoenen laten toch wel merken dat het eigenlijk tijd is voor nieuwe. De rode zool vanonder is helemaal aan het afslijten en stilaan worden ze ook te klein. Dus het kan zijn dat er binnenkort misschien een artikel over mijn nieuwe Cebo's komt :), maar dat is nog niet zeker. Trouwens, moest je mijn Lausnaps #5 nog niet hebben gelezen en benieuwd bent wat die bruine vlek op de top van mijn schoen is? Dat is koffie haha. Alles lees je erover in Lausnaps #5.


C'est ça. Dit waren mijn 3 favoriete schoenen en nu ben ik eens benieuwd welke schoenen jij elke dag zou willen aandoen. Let me know in the comments!
2 opmerkingen:

  1. Oh je eerste paar schoenen is echt zo mooi en ik twijfel enorm hard om er zelf ook te kopen, in het zwart zijn ze echt leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het eerste paar schoenen gisteren ook gekocht , ze zijn echt mooi !:)

    BeantwoordenVerwijderen