Gastblogster Nanette


Hai! Ik ben Nanette en voor één dagje gastblogger op Laurastique. Ik vind dit een hele eer, dat ik een bericht mag schrijven voor zo’n pracht van een blog! Vandaag laat ik een roomtour zien van mijn kamer. Veel leesplezier!
Cactussen zijn een must in mijn kamer. Ik heb er dan ook in totaal vijf staan, maar dit vind ik de mooiste.
 Boven mijn bureau heb ik een wit plankje van de IKEA hangen waar enkele spulletjes op liggen: een kader met drie leuke prentjes erin, een kaarsje van de HEMA met een G-E-W-E-L-D-I-G-E geur, enkele doosjes ter versiering en een plateau met al mijn nagellak, lippenbalsems en parfums. 

Ook heb ik nog een kleine boekenkast in mijn kamer (ik ben verzot op boeken) waar een oude radio en de grootste cactus van mijn kamer op staan.

Een ijzeren mandje met overload tijdschriften mogen zéker niet ontbreken. Tijdschriften=my life! 
Ik heb een massa kaartjes gekocht in de HEMA en die dan opgehangen aan mijn muur en dit is het kleurijke effect dat je dan creëert.
 Dan heb je ook nog mijn bureau waaraan ik mijn huiswerk maak, en mijn artikels schrijf.
Mijn bed heb ik bewust onder mijn raam geplaatst, zodat ik dan een mooi uitzicht kan hebben op onze tuin. 

Op mijn venstertablet kan ik me echt uitleven met decoratiespulletjes! Cactusjes, bordjes met quotes, sieradendoos, … Het staat er allemaal op! Over het laatst heb ik ook nog een cactus in hartjesvorm gekocht. Is hij niet cute?
Een prikbord in mijn kamer wilde ik al heel lang, en nu heb ik het! Er hangen wat polaroids aan en belangrijke onthoud-briefjes.    

Hieronder vind je enkele close-ups van het witte plankje, de grote cactus, en de lampjes rond mijn bed. 

Dit was mijn roomtour, hopelijk vonden jullie dit interessant! Meer over mij weten?
Ga dan naar mijn blog.
Laura is trouwens ook gastblogger op mijn blog geweest! Ik heb er echt van genoten om op iemand anders zijn blog eens te schrijven. Dankjewel Laura, dat je me die kans hebt gegeven! Hopelijk tot een volgende keer! XXX Nanette


1 opmerking: