Ik ga naar Spanje?


Het is eindelijk zover, na 191 dagen gaat het eindelijk gebeuren. Straks rond 10 zit ik op de bus met als eindbestemming Spanje, zot toch? Ik ga samen met een vriendinnetje op surfkamp en nee, niet met Boardx of Surfblend maar met een reisorganisatie waar ik eerst niet van wist dat het bestond. Ik ben super benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren!

______________________________________________________________________________________________________________________

10 daagjes ben ik weg dus dat betekend dat er geen artikeltjes online komen. Nu kon ik wel slim zijn om vooruit te werken maar nu moest ik Laura toch niet zijn door dat te vergeten dus ja, dan weten jullie dat ook al weer. Ik neem ofcourse mijn computer niet mee maar wel een camera die ook onder water kan dus ik ga ook proberen te filmen! Ook neemt mijn vriendinnetje een soort van Go Pro mee dus daar kunnen we ook wel leuke beelden met schieten!

Ik kijk hier super hard naar uit! Gewoon super benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen en of we niks stoms uithalen want met Laura weet je het nooit... Maar ik ga dit artikeltje afsluiten omdat ik nog enkele dingetjes moet gaan doen. Ik spreek jullie dus over 10 daagjes weer en ik wens jullie nog een leuke vakantie toe!

*excited* 
*sluit met een lach het artikeltje af* 
*is super gestrest* 
*haar papa vraagt om te komen* 
*nu moet ze het echt afsluiten en is haar blog voor iets meer dan een week dood* 
*ciao*

Liefs,

9 opmerkingen: