Favourites/Essentials


Mijn favorieten en mijn essentials; een hoop dingetjes waar ik de laatste tijd niet meer zonder kan. Dat kan van oortjes tot een boekentas zijn en van een boek tot een portemonnee. Allemaal dingen die ik nodig heb en leuk vind. Laten we maar snel beginnen!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Polaroid Instax Mini 8
Deze is laatst nieuw in ons gezinnetje, we hebben hem via het werk van mijn ouders gratis kunnen bestellen en zo hebben we, eindelijk, een polaroid! Als je me al langer kent/volgt, weet je dat ik deze Polaroid al héél lang wil en nu heb ik hem, AAH!

Fjållraven Kånken
Ook dit product (heu? product? Ja sorry, ik vond geen ander woord) wou ik al super lang. Als ik een wishlist maakte, stond deze er meestal op. Laatst (zondag) waren we in Amsterdam en riep Babs me omdat er een Fjållraven in een winkeltje stond. Met een lach op mijn gezicht stapte ik binnen en ook met een big smile liep ik de winkel weer buiten. Eindelijk, ik had hem. Ik heb gekozen voor de laptop grootte (das handig voor volgend jaar) en voor een zwarte. Ik ben er zo blij mee. En ik zal jullie al iets kleins vertellen; meer over de boekentas vind je binnenkort op Sterre haar blog vinden! Stay tuned!

Sunglasses - Ringz & Thingz
Deze heb ik al wel een tijdje en ik ben er super blij mee. Ze komen van de Ringz & Thingz, een winkeltje in de Kammenstraat (Antwerpen) en ze hebben ze van die ronde, blauwe glazen. Een hipsterfactor dus. Ik neem hem bijna overal mee naar toe en ik ben er super blij mee!

Fish Eye Lens - HEMA
Hier heb ik heel lang geleden een artikeltje over gemaakt en intussen heb ik een nieuwe. Mijn vorige waren met magneeten en plakringetjes en dat vond ik niet echt zo handig. Die dat ik nu heb is met een clipsysteem, vele handiger dus! Je duwt op hem open te doen en plaatst hem op je voor- of achtercamera en klaar is kees! 

'Blog' boekje - HEMA
Dit grijs boekje heb ik gekocht in de HEMA, een simpel grijs boekje maar door erop te stempelen, heb ik er men blogboekje van gemaakt. De naam zegt hetzelf maar daarin schrijf ik dus al mijn ideeën en dingen dat in verband zijn met mijn blog. Super handig en zeker een essential van me!

Think Like An Artist - Leesboek
Dit boek heb ik via een vriendinnetje leren kennen en ik vind het zo'n tof boek! Het gaat over bekende kunstwerken en over kunstenaars en de bedoeling is eigenlijk om creatiever te worden. Meestal, als ik boeken lees, neem ik niet zulke boeken maar voor de verandering heb ik dat wel gedaan en ik ben er blij mee! Het boek is wel in het Engels maar zo kan je niet alleen je creativiteit uitbreiden maar ook je talen!

Oortjes - Apple
Hier kan ik absoluut niet zonder! Meestal als ik heb afgesproken, neem ik ze mee en luister ik muziek op de bus. Of als er geen goeie muziek in de auto is, steek ik deze ook in en zing ik mee met de liedjes die in mijn afspeellijst staan!

Portemonnee - Kipling (why not?)
Jaa, een portemonnee mag ofcourse niet vergeten worden. Deze is van Kipling en heb ik al zo'n 2 jaar? Tijd voor een nieuwe dus!


Van mijn Essentials en mijn favorieten heb ik trouwens ook een kleine video van gemaakt. Het is iets anders dan normaal en ik vind wel dat het een tof resultaat is geworden! Veel kijkplezier!

Liefs,

9 opmerkingen:

 1. Ik had dat boekje ook al gezien in de Hema, haha, fijn dat je het een beetje gepersonaliseerd hebt en jaaaa, je rugzakje, hihi! Echt een gaaf effect met al die foto's die je aan elkaar hebt "geplakt".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook echt dol op mijn Instax Mini. Ik kan het gewoon niet meer uit mijn leven denken. Wat een fijn dingetje is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke dingetjes! Ik kan ook echt niet zonder boeken en oortjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. woww ik heb z'n boekje ook & ohh ik wil al heel graag een instax mini 8 pff! maar ik kan jpuw video niet bekijken hoe kan dat? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen allemaal! Veel kende ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Het filmpje is zo gaaf, het effect van al die foto's achter elkaar is zo tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items! Zo'n polaroid camera is supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, tof filmpje! Heel origineel gedaan en de muziek vind ik ook geslaagd. En dat Think Like An Artist boek wil ik ook wel eens lezen om hopelijk wat creatiever te worden.

  BeantwoordenVerwijderen