Personal update


Ola! Hier ben ik weer! Het is al een hele lange tijd geleden dat ik een personal update heb geschreven, gewoon een simpel artikeltje waar ik jullie laat weten hoe ik me nu voel en wat er zo wat aan de hand is. Dus ja, (eindelijk) weer eens zo'n update.

______________________________________________________________________________________________________________________

No shit Sherlock (sorry voor mijn taalgebruik) dat ik vroeger veel meer schreef dan nu maar ik heb het gewoon druk. Ik heb veel aan mijn hoofd waardoor ik niet altijd direct aan mijn blog denk. Ofcourse is mijn blog nog altijd mijn kleine baby (tienermoeder, oeps) en ben ik altijd wel blij als ik terug eens mijn vingers over mijn toetsenbord kan laten glijden maar soms doet het ook wel eens goed om even een stapje achteruit te zetten en wat tijd voor mezelf te nemen. Maar even, moest je het je afvragen of ik nu zou stoppen met mijn blog; het antwoord is nee. Daarvoor heb ik té leuke mensen ontmoet en heb ik gewoon al veel plezier gehad door het bloggen.

Ook is de zomervakantie bijna voorbij en I know, ik mag niet zeuren maar we moeten de werkelijkheid toch onder ogen zien. Normaal ben ik zo iemand die het niet zo speciaal vind als school terug begint maar nu is dat wat anders. Ik ga naar een andere school en ga een totaal andere richting volgen dan dat ik afgelopen jaar heb gevolgd. Van bedrijfseconomie spring ik opeens naar fotografie, iets totaal anders maar toch beter voor mijn blog én het is een richting dat ik al even op het oog had. Ik ben super benieuwd hoe het me daar bevalt en natuurlijk hoe de richting verloopt.

Oh ja, nog iets! Tegen sommige heb ik het al gezegd maar ik heb het nog niet echt openbaar gemaakt (op de tweets na) dus ja, bij deze; ik ben bezig aan mijn eigen boek. Nu even gewoon voor mezelf maar zou het ooit gepubliceerd worden zou dat wel heel cool zijn! Maar tot nu toe blijf ik met mijn voetjes op de grond. Het is een soort van biografie en de belangrijkste personen krijgen hun eigen hoofdstukje, het is vooral een heel eigen, persoonlijk boek en dat vind ik er juist zo leuk aan.

En als laatste! Ik heb een platenspeler gekregen en ik heb al meteen een plaat gekocht maar ik weet niet zo goed hoe de mijne werkt... Heeft er iemand verstand van platenspelers en zou je mij misschien kunnen helpen? Laat het me dan even weten!

Dit was dan alweer een kleine update en ja, voor de verandering heb ik weer eens Photo Booth gebruikt. Dat was heel lang geleden maar ik vond het toch wel eens leuk voor de verandering.

Maar genoeg over mij, Hoe gaat het met jullie? Wat zijn jullie op het ogenblik aan het doen? Ben er heel benieuwd naar!

Liefs,

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je je eigen boek gaat schrijven! We willen wel wat updates hier hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh spannend dat boek! Gaat het over jouw eigen leven? En wat gaat Britt jaloers zijn om die platenspeler haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hoe gaaf dat je een eigen boek schrijft! En omg heb je een platenspelen!? Zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen