Een kijkje in mijn filmrol


Het liefst van al wil ik alle leuke momenten vastleggen en dan het liefst via mijn ogen. (Stel je voor, je knippert met je ogen en trekt dan een foto. Hoe leuk zou dat zijn?) Maar goed, ik ben aan het afdwalen, vandaag deel ik allemaal foto's met jullie die ik (denk ik) niet eerder heb laten zien. Disclaimer; het loopt heel erg uit de hand. Het zijn niet allemaal foto's die met 1 hetzelfde onderwerp hebben te maken. Maar goed, let's go.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Et voila, ik heb natuurlijk nog foto's maar dat zal dan voor een ander keertje zijn. En wow, wat voelde het goed om nog eens een (deftig) artikeltje te schrijven, ik heb toch wel gemist moet ik zo zeggen.
Maar goed, ik wens jullie nog een fijn weekend toe!

liefs,

10 opmerkingen:

 1. Oeh, toffe foto's! een aantal heb ik nog zien passeren op instagram, merk je bij jezelf ook echt al verschil in je kijk op foto's nu je fotografie volgt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Britt! En ja, best wel. Ik let nu meer op het licht en ben nu "strenger" op het selecteren van foto's, maar ja, zo te beter hé :)

   Verwijderen
 2. Woow, echt mega mooie foto's Laura! Volgens mij is het echt een heel goede beslissing geweest om fotografie te gaan volgen (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lief, merci! En ja, ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad dat ik die richting ben gaan volgen, heb nu al zoveel geleerd en we zitten nog maar aan het begin van het schooljaar!

   Verwijderen
 3. Ja zuske, ge doet da toch wel goe ze! Als ge nog is zin hebt in ne fotoshoot, kzal wel model spelen, dan heb ik ook nog eens een leuk artikeltje. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, Laura!! Die eerste waar je in bed zit, en die met de roze balkonnetjes zijn mijn favoriet! Zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen