V I J F T I E N


In mijn hoofd voel ik me nog altijd een kleuter maar mijn ID vertelt me nu dat ik officieel 15 jaar ben, zoals ik al zei, zo voel ik me niet. Langs de ene kant wil ik voor altijd jong blijven en zo minst mogelijk zorgen aan mijn hoofd hebben maar aan de andere kant wil ik de wereld gaan verkennen, op mijn eigen benen willen staan en zien wat erop me af komt. Jammer genoeg kan je daarin geen keuze maken. (Maar dan nog, ik zou toch niet kunnen kiezen)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

v i j f t i e n. Zo oud (of moet ik eerder zeggen jong) ben ik dus. Ik kan dus al beginnen sparen voor een sweet sixteen want voor je het weet staat dat ook weer voor de deur. Maar goed Lau, eerst genieten van ja leventje als 15- jarige.

Elke verjaardag vraagt mijn papa; "hoe voelde u nu?". En elk jaar opnieuw zeg ik; "niks speciaals, zoals anders zeker?" Want ja, zeg nu eerlijk, het is niet omdat er een cijfertje veranderd, dat ook opeens heel je leven er anders uit gaat zien he. Je hebt misschien wat meer vrijheid maar dat is het dan ook wel, denk ik.

Maar goed, het leven gaat nu verder met nog een 15-jarige erbij. Joehoe! Moest je geïnteresseerd zijn in mijn verjaardagspost van vorig jaar, klik dan hier.

Doei,

4 opmerkingen:

  1. Gelukkige verjaardag!!! Je zult inderdaad snel 16 zijn, want ik voel me nog maar net 15 terwijl ik binnen 2 maand al 16 ben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt gek, ik herinner me je verjaardagspost van vorig jaar nog alsof het gisteren was!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk plaatje! Nog van harte gefeliciteerd Laura! <3

    BeantwoordenVerwijderen