Toen bloggen een verplichting werd


Een jaar heb ik er van genoten, genoten van elk artikeltje dat ik typte maar nu is dat plezier voorbij. Althans, zo voelt het toch. Elke keer denk ik; "Ik moet nog eens een artikeltje schrijven". Maar daar zit juist de fout. "Ik moet nog eens een artikeltje schrijven." Normaal moet bloggen niet als een verplichting voelen maar afgelopen tijd leek dat toch wel. Er verscheen amper iets op mijn blog en ik voelde me een soort schuldig dat ik dit alles verwaarloosde.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu moet ik eerlijk zijn, het voelde wel goed. Even niet aan mijn blogje denken en gewoon dagen lang in mijn bed liggen en op de achtergrond muziek luisteren. Maar aan de andere kant voelde ik me toch schuldig. Ik verloor de motivatie en zo kwam er (ongeveer) 3 maand geen artikel meer online. 3 maand is denk ik toch wel een record denk ik...

Ik heb nu nog altijd geen inspiratie maar ik hoop dat het zo snel mogelijk komt. Binnenkort komt er wel weer een artikeltje online over Tumblr, ik heb weer een heleboel foto's verzameld. Ook ben ik over 5 dagen jarig, finally 15. Daar ga ik waarschijnlijk ook nog iets over schrijven.

En ja, voor de rest gaat alles zo weer zijn gangetje. Ondertussen zitten we weeral 3 maanden achter de schoolbanken en ben ik nog altijd (soort van) de eerste 2 minuten pist als mijn stiefmama me komt wakker maken. Das het leven hé.

Maar goed, dit was het denk ik wel voor vandaag. Een kort maar krachtig artikeltje. Ik hoop dat ik de komende dagen nog wat inspiratie op doe en dat ik mijn blog weer ga overspoelen met allemaal artikeltjes. Let's hope!

NOTE: Welk willen jullie nog allemaal lezen op mijn blog? Laat het hier onder weten!

Liefs,

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je weer terug bent! Het moet natuurlijk ook geen verplichting worden en/of voelen. Ik ben benieuwd naar de artikels die komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel! Het deed wel goed om even een kleine pauze te nemen maar ik geniet er nu extra hard van als ik een artikeltje publiceer en dat voelt echt goed!

   Verwijderen
 2. Als ideetje voor een artikel: mischien een roomtour van 2016

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar dacht ik ook aan. In de vakantie was mijn kamer helemaal veranderd dus een roomtour komt er zeker nog aan!

   Verwijderen
 3. Ik kijk al uit naar het volgende artikel ( en checkte de afgelopen 3 maanden om de 2 dagen je blog ;)) ) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het komt vast wel weer, wat voor mij vaak werkt is iets te veranderen. Een nieuwe rubriek, een nieuwe lay-out of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik merk al snel dat ik er terug zin in krijg om mijn blog te overspoelen met artikeltjes dus het komt allemaal goed! :)

   Verwijderen
 5. Oh misschien een outfitpost? Je foto's zijn altijd zooo mooi! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een outfit van de dag dan? Of outfits die ik bijvoorbeeld aan doe voor naar school te gaan? Oh super lief compliment, dankjewel!! X

   Verwijderen
 6. Aw Laura toch. Ik heb ook in een dip gezeten en er is ook voor decennia (ik overdrijf) niks online gekomen, maar weet je, je mag NOOOIT denken dat iets moet. Als je gewoon zin hebt, schrijf dan iets. Zo doe ik het nu ook, al ben ik nu weer druk aan het plannen en ditjes en datjes omdat ik wil tonen wat ik waard ben, ofzo. Ik wil de foto's en schrijfsels die kris kras door elkaar dwarrelen tonen en delen met de wereld. Ik hoop écht dat je die spirit weer terugkrijgt, echt. Want je had van die typische laura artikeltjes. En weet je, mocht je in de kerstvakantie niks te doen hebben, lemme know dan praten we bij en heb je er weer een avontuurtje bij om over te praten.X Oeh en spannend dat je bijna 15 bent hihi, geloof me, die leeftijd is het keerpunt van kind naar soort van volwassene, gewoon dat getalletje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh Britt, wat ben je toch een schatje! In de kerstvakantie zullen we zeker nog wel eens meeten want ik heb nog wat verhalen te vertellen! En ja, bijna 15, ik ben echt aan het aftellen hihi :)

   Verwijderen