Christmas feelings


Verlichting in de stad, kaarsjes die thuis branden, kerstmis muziek dat op de achtergrond afspeelt,… Je hebt het misschien al door maar de gezelligste maand is weer (een tijdje terug) aangebroken en ik word er zo gelukkig van! 'S avonds gezellig in de zetel zitten en een kerstfilm kijken en oh niet te vergeten, chocomel met een grote toef slagroom en ja, dan is je avond perfect.


Ook is het dan de laatste maand van het jaar. Je begint stilaan terug te kijken op 2015 en geniet nog eens van sommige hoogtepunten. Maar dan komen er twee "verschrikkelijk" moeilijke dingen. 1: een wishlist maken 2. je goede voornemens opschrijven voor het nieuwe jaar.

Ik ben zo de persoon die heel het jaar door exact weet wat ze wil, maar als het erop aankomt voor een lijstje te maken heb ik ineens een black-out, oké, zo erg is het misschien niet maar ik hoop dat ik niet de enige ben die dit heeft. En bij 2016 horen natuurlijk ook nieuwe voornemens, waarmee je dan (hopelijk) een nieuwe jaar tegemoet gaat. Zelf vind ik dat het met nieuwjaar de perfecte manier is om opnieuw te beginnen en ja oké, every day is a new beginning, maar met Nieuwjaar is het een speciale dag.

Ik heb genoeg gezaagd, dit was het korte artikeltje, ik hoop dat je er een klein beetje van hebt genoten en oh, wat ben ik verliefd op de foto's! (best wel raar om dat zelf te zeggen…)3 opmerkingen:

 1. Uw blog is fantastisch meid!! Keep up the good work ! X
  Poppie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk foto's en oei, ja, warme choco met slagroom. Zo goeddd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk foto's en oei, ja, warme choco met slagroom. Zo goeddd! X

  BeantwoordenVerwijderen