What I got for christmas


Gisteren was het kerstavond en ik had zo een geweldige avond! Lekker gezellig met de familie rond 1 grote tafel en babbelen over van alles en nog wat. Na de soep was het dan tijd voor cadeautjes en ik weet dat het niet om cadeautjes draait bij kerst maar het blijft leuk om verrast te worden. Ik heb wel een aantal dingetjes gekregen waar ik ontzettend blij mee ben en die ik wil delen met jullie dus in dit artikeltje zien jullie mijn cadeau's.
!!! Het is niet om te stoefen !!!


Gisterenavond kreeg ik mijn eerste cadeautje (normaal waren mijn UGG's mijn eerste cadeau maar ja haha) van mijn zus. Een glazen kistje met een gouden rand en een grote cactus. Mijn gedacht was eerst om er een klein cactusje in te zetten maar doordat de kleine cactussen waren uitverkocht, ging dat natuurlijk niet. Ik ben nog aan het bedenken wat ik er nu kan inzetten maar ik heb niet echt ideeën, als jullie er weten, let me know in the comments!


En deze morgend was het dan tijd voor de andere cadeautjes; 2 sierraden en een light box waar ik ook ontzettend blij mee ben. De light box heeft zowat een tumblr effect en daar hou ik ontzettend van. Hier de foto's.(De letters en symbolen op de doos, zijn inbegrepen. De 2 doosjes moet je extra kopen.)


KISTJES h&m home│CACTUS ikea│KETTING brandy melville│ARMBAND brandy melvilleLIGHT BOX mirlo's NOTE: Wat hebben jullie voor Kerst gekregen?

Fijne kerst lieverds,

1 opmerking: