What I eat in a morning


Je hebt twee soorten personen, de ene persoon is te lui om zijn/haar ontbijt te maken en kiest er gewoon voor om havermout op te warmen en de andere persoon, ja, dat is dé keukenprins(ses). Zij maken een ontbijt dat lekker maar instawaardig tegelijk is. Ik ben een mix van beide. Tijdens school maak ik gewoon simpel yoghurt met muesli maar tijdens het weekend of vrije dagen, neem ik de robotmix erbij en dan ga ik aan de slag! Wil je weten hoe mijn ontbijtje er meestal uit ziet tijdens vrije dagen? Lees dan snel verder!


Voor dit ontbijtje heb ik 2 bananen samen met een handjevol blauwe bessen, vijf aardbeien, crunchy muesli en melk gemixt. Het is een smerig papje geworden maar dat betekend niet dat het niet lekker was, in tegendeel, het was HE-ME-LS!!! En oh, mocht je bijvoorbeeld banaan niet lusten, moet je maar eens kijken op google want daar heb je nog andere verschillende versies. Als je eens een dagje alleen thuis bent en je niet weet wat je die ochtend moet eten, probeer dan even dit uit en laat me weten wat je ervan vond!

Ook nog een fijn weetje, het is niet alleen lekker maar ook gezond dus ja, 2 vliegen in 1 klap. Zoals ik al zei; UITPROBEREN DIE HANDEL! (haha)(lol)(spam)


4 opmerkingen:

 1. DIE FOTO'S ZIJN ZO MOOI en nu heb ik honger want het ziet er echt lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke foto's! Ik krijg nu ook echt zin in zo'n ontbijtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm... Ziet er lekker uit! Ik zie wel vaker van die mooie foto's van lekkere ontbijtjes, maar zelf ben ik gewoon echt te lui om zoiets te maken. Zeker 's ochtends hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh dit ziet er echt jummie uit!! I luf breakfast-bowls! Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen