KLEINE UPDATE


Ik zit ondertussen al 3 weken terug achter de schoolbanken en ja, dat merk je. De agenda staat weer bomvol, je slaapt tijdens de les en je nachten worden korter. Bye vrije tijd, hello school.Over het algemeen heb ik echt een super toffe klas en iedereen komt goed met elkaar overheen. Al heel veel gelachen met elkaar en morgen ga ik met hun op klasdagen. (Ahja duh, klasdagen = met je klas weg...) Wij, met ze'n 13-tientjes en nog een andere klas gaan naar Brugge. Daar gaan we windsurfen, kajaken en nog wat waterspelen. We blijven daar overnachten en gaan de volgende dag naar Blankenberge. Super veel zin in!

Zoals wel vele van jullie zitten jullie ook in het vaste ritme, leven van weekend tot weekend. 's Morgens werk je nog snel je boterham naar binnen en dan ren je achter de bus aan in de hoop dat hij stopt. Het echte schoolleven, you know.

Terwijl we in de studie zitten, ben ik bezig met dit (klein) artikeltje. Toch nog een voordeel aan 2 uur beco (bedrijfseconomie/handel) op 1 dag, 2 uur studie, dus 2 uur de tijd om aan dit artikeltje te werken.

Al bij al valt school heel goed mee. Toffe leerkrachten, leerlingen,... En denk erom, geluk maak jezelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten