Dé 5 duo's voor de feestdagen


De feestdagen staan voor de deur en dat wil zeggen dat we gezellig aan tafel zitten met de familie en lekker eten. Maar natuurlijk haal je ook weer de mooiste kleding uit je kast. In dit artikel laat ik jullie 5 duo's van outfits zien die ik gekozen heb op de website van Espirt, een winkel die waarschijnlijk wel iedereen kent. Benieuwd naar de kledingsetjes? Lees dan snel verder!



Chique

Deze outfit is denk ik 1 van mijn favorieten, simpel maar toch chique. En door de hak van de schoenen geeft het de outfit de final touch.

Hoe ik het zou dragen?
Ik zou zelf de mouwen van de blouse een beetje oprollen en in de rok steken. Het hoeft niet echt strak te zijn, je kan je blouse ook een beetje plofferig maken, dat heeft een iets leuker effect.




Casual

Vaker en vaker zie je mensen rondlopen met een trui waar vanboven een kraagje te zien is van een hemdje, zelf vind dat super mooi. Dan nog een mooie broek en toffe schoenen en dan is de outfit al leuk genoeg voor mij. Maar voor de feestdagen mag het een beetje meer zijn. Doordat de meeste dingen van deze outfit al zwart zijn, heb ik voor een bruine schoudertas gekozen, hoe schattig is deze trouwens? Enkele sierraden en eventueel een muts en you're good to go!

Hoe zou ik het dragen?
Het hemdje zelf zou ik niet in de broek steken, ik zou het gewoon zo laten en er een trui overheen dragen. Wat wel een leuk effect heeft, is dat je de mouwen van zowel het hemdje als van de trui oprolt zodat het er zo uit komt te zien:





Classy

Dit jurkje is ongelofelijk mooi en is goed voor de feestdagen of voor een avondje uit. Heel simpel maar door het gouden detail vanboven aan de nek, geeft het toch nog iets speciaals. Doordat ik het niet té vrouwelijk wou maken, heb ik ook gekozen voor enkellaarsjes. De bruine zool komt ook een beetje terug in de bruin/oranje horloge en daar hou ik wel van. Voor kerst te vieren is dit ideaal maar zoals ik al zei, als je een avondje uit gaat, is het ook handig om een tas bij je te hebben. Ik vind de kleur echt ongelofelijk mooi!





Casual chique

Rokjes voor de feesten kunnen nooit kwaad. Ze staan echt met alles; een toffe blouse, leuke hakken of botjes, mooie sierraden en eventueel een tasje. Ook is de winter er weer en je ziet stilaan meer en meer mensen met botten lopen, ze zijn ideaal te combineren met een rokje, een kleedje of zelfs een broek. Deze botten zijn een met leer vanboven en ook dat is een leuk detail! En ja, sierraden kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, een vrouw kan er tenslotte nooit genoeg hebben.


Black is the new black

Last but not least, een jumpsuit. Je hebt er natuurlijk van die klassieke, zwarte jumpsuits maar voor de feesten mag het toch net ietsje meer zijn. Daarom heb ik gekozen voor deze jumpsuit met glitters. Je kan het combineren met een leuke blazer en casual hakken en het is eigenlijk al geweldig genoeg. Nog even afwerken met een simpel maar mooi horloge en je zal zeker stralen!


Voor alle kledingstukken met details, kan je natuurlijk terecht op de webshop van Esprit


NOTE: Welk outfit vind jij het mooist?


1 opmerking:

  1. Mijn persoonlijke casual is die met het hemdje, daar ben ik echt verzot op, ik heb wel een paar hemdjes die ik dan ook ontzettend graag aandoe, raar maar waar heb ik iets zonder hemdje gekocht voor met kerst :) Leuke combinaties!

    BeantwoordenVerwijderen