Lausnaps #14


Ik zaag ja, I know maar elke week sta ik ervan versteld hoe snel de week om is en hoe snel ik een Lausnaps-artikeltje online kan gooien. En het is zondag duusss er komt weer een overzichtje van mijn week online. Maar niet alleen dat gebeurd er, morgen moet ik ook terug naar school, om 6u op staan en zien dat ik rond 7u de bus heb. Ook heb ik dan weer huiswerk en kan ik minder doen voor mijn blog... Oké, genoeg gezeurd. Laten we maar eerst eens een kijkje nemen in mijn weekje.


————— Mijn maandag ontbijt ontstond uit 2 toast met choco, een simpel maar lekker ontbijt!

4 april, maandag, was het ook papa's verjaardag. Hij werd 46 en dat moest natuurlijk gevierd worden met taart! Je zult nu denken; "dat is veel taart" maar ik zeg het je, het was allemaal op.


Dinsdag besloten ik en mama om 2 daagjes naar zee (Blankenberge) te gaan, daar zaten vrienden van ons dus daar gingen we mee afspreken. Eenmaal aangekomen, zijn we naar een hotel gegaan, hebben we een overnachting geboekt en hebben we onze bagage gedropt in onze kamer. Daarna gingen we naar de dijk om daar iets te drinken en te genieten van het mooie weer. Op foto lijkt het misschien niet maar het was echt warm!


Doordat we al te lang buiten zaten, gingen we eens iets doen dat zich binnen bevond, minigolf met blacklight. Echt een super leuke minigolf dat zich bevind in het speelcenter op de dijk, zeker eens opzoeken!

Nog eens een liftselfie, dat is al lang geleden.


Dit was trouwens mijn outfit van dinsdag, mijn favoriete.

's Avonds ging ik nog even genieten in het bad terwijl ik tv keek. Love it!


Rond de middag gingen ik en mama nog even naar Oostende om uiteindelijk daar een trein te nemen naar Antwerpen. Omdat we 's middags nog niets hadden gegeten, namen we even een stop bij Delifrance. Ik nam daar een croque monsieur en ik garandeer het je, het is echt héél lekker! En ofcourse nam ik nog een Finley, ben ik verslaafd? Natuurlijk niet…

Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan… Al een geluk zaten we al snel in de trein want voor we het wisten, kwam er een grote regenbui.


Mijn gsm was nog maar 8% en doordat we nog lang in de trein moesten zitten, verplaatste ik me en ging vanachter zitten waar een stopcontact was. Na een tijdje was mijn gsm weer 30% en kon ik weer wachten tot mijn gsm plat was.

Eindelijk waren we aangekomen in Antwerpen en heel eerlijk, Antwerpen heeft toch het mooiste station van allemaal. Vind je niet?


Vrijdag probeerde ik nog eens een smoothie bowl te maken en deze keer was het toch vele beter gelukt, vind ik toch. Deze bestaat uit 2 bananen, bessen en crunchy muesli. Voor topping heb ik terug bananen, muesli en bessen gebruikt. Zeker een aanrader!

Daarna was het nog eens tijd voor me-time. Ik plaarste mijn computer op mijn bed, ging drinken en een wafel halen en genoot van Gossip Giri.


Vrijdagochtend keken we de film 'Achtste groepers huilen niet' gekeken, een film dat over een meisje gaat die leukemie heeft. Echt een pakkende film waarbij wij op het laatste wel moesten huilen. Heb jij hem al gezien.

Ja, dit gebeurd er dus als Amber mijn haar droogt…


Vrijdag had ik in de middag ook nieuwe oorbelletjes gekocht en ja, weeral ringetjes. Heel simpel maar ik vind ze toch echt mooi. Deze komen van de moon en kostte 5 euro voor 2 ringetjes.

Ook keken ik en Ruben de film 'Up'. 2 films op 1 dag, ideaal voor in de vakantie.


Oh Milou, echt een zotte kat haha.

En ja, 's avonds aten we nog een ijsje. Lekker kort Laura.


Sleeping beautyyy. (Eigenlijk slaapt ze niet maar ja, toen ik een foto nam, deed ze haar ogen toe (leuk om te weten Lau))

Rond de middag vertrokken we ook nog naar de minigolf en ja, weer in blacklight. Zelf vind ik dat leuker dan gewone minigolf.


Na de minigolf gingen we ook nog een terrasje nemen en ik bestelde een ice-tea. Interessant hé?

Doordat de hapjes in de bistro te duur waren voor wat je eigenlijk krijgt, besloten we thuis om hapjes uit de diepvries te frituren en dat buiten in het zonnetje op te eten. Daarna gingen we nog een spel spelen met de hele familie en raad eens wie er verloren is? Ja, ikke.


Dit was alweer mijn weekje, eentje waar ik 2 keer naar de minigolf ging, een bezoekje aan Blankenberge nam en waar ik nieuwe oorbellen kocht. Super leuke week eigenlijk maar spijtig genoeg ook het einde van de vakantie. Maar 1 positief ding; binnen ongeveer 12 weken is het zomervakantie, yay!


Fijne zondag!


4 opmerkingen:

  1. Die smoothiebowl ziet er echt lekker uit en achtste groepers huilen niet, die film heb ik ook al eens gezien (zo'n erge film!) Leuk weekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lekkere muffins heb je daar!!!!!jammer van die t-shirt!!!!

    BeantwoordenVerwijderen