TESTED!

Hey hey!
Een paar dagen geleden kwamen ik en mijn zus op het idee om samen iets te doen voor onze blogs. Iets wat we nergens anders hadden gezien (op blogs, Instagram's,…) en dat echt iets is van ons. Waar wij ons goed bij voelen en waar we ook jullie ideeën in kunnen verwerken. En dat project is TESTED! geworden. Benieuwd wat dat juist inhoud? Lees dan snel verder!


Elke zaterdag om de twee weken komt er zo een artikeltje online. In onze gedachte gaan we dit 'projectje' een maand doen maar dat kan ofcourse nog veranderen. (dat betekend dat er dan 2 artikelen op mijn blog en 2 artikels op Amber haar blog verschijnen) En nu het belangerijkste; wat houd dit rubriekje nu eigenlijk in? Wij testen voor jullie elke zaterdag om de twee weken een ding uit, bijvoorbeeld een recept, een lush-producht, een hotspot,… Omdat wij zelf niet echt grote creatievelingen zijn, hebben we wel jullie hulp nodig. Weet jij iets leuks dat we kunnen uitproberen? Laat hieronder je idee achter (of via InstaDirect) en misschien testen wij dat uit! 


6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar jullie berichtjes hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Emma Van Dycke9 april 2016 om 22:21

  Misschien een raindrop cake? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet een 'popin cooking' setje proberen ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had nou nooit verwacht dat jij en Amber zussen waren. Ik volgde jullie beide al en blijkt het opeens dat jullie zussen zijn. Wat dacht je van allerlei wasco krijtjes op een doek plakken en dan met een föhn, je ziet dat altijd op Pinerest lijkt me zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken je van die glazen bokalen mer koekjesdeeg in van de Hema? Lijkt me een superleuk verjaardagscadeau maar ik durf het nooit kopen want als het dan niet lukt of lekker is is dat ook wel stom. Die kan je misschien eens testen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wortelcake van EXKi, chai tea latte van Starbucks. (Hier heb ik op dit moment gewoon echt zot veel zin in en ik ben benieuwd naar jullie mening, ik vind het alleszins verrukkelijk!!!)

  BeantwoordenVerwijderen