lausnaps #13

Ik blijf er elke week toch versteld van staan dat ik het rubriekje 'Lausnaps' blijf volhouden. En ja, ik heb zo van die momentjes dat ik denk 'oh ja, ik moet nog een foto trekken want anders heb ik geen foto's voor woensdag' maar soms doe ik het niet bewust. Ik blijf ervan houden om mijn weekje te delen met jullie dus ja, deze keer doe ik dat terug. Deze week was er 1 met niet zo heel veel foto's maar dat betekend niet dat het geen leuke week was, in tegendeel. Ik ging slapen bij een vriendin, nam een bezoekje aan de dierentuin en ging ook nog wat outfitfoto's trekken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

—————


Maandag ging ik samen met mijn zus outfitfoto's trekken want ja, dat was al een tijdje gebeurd. Echt veel kan ik hier niet over vertellen want alles heb ik al meegedeeld in dit artikel. (KLIK!)


Vaker en vaker begin ik ook op Dinsdag smosjes te eten, misschien omdat het vakantie is? Of omdat ik ze gewoon veel te lekker vind…

Van de GB hadden ik en mama ook zo'n 'cupcake in a mug' zakjes meegenomen, het zinnetje zegt het al, een cupcake in een tas. Ik had het al eens uitgeprobeerd bij papa en ik vond hem super dat ik hem nog eens wou proberen. Ik deed het mengsel erin, zette het in de microgolf voor 1 minuut en 10 seconden en wachtte. Na een minuutje en 10 seconden haalde ik het eruit maar bleek dus dat het nog allemaal korrelig was. Ik besloot om hem nog eens te verwarmen maar nu op 1 minuut, weer wachtte ik. En ja, het bleef nog altijd korrelig. Terwijl ik het voor de derde keer wou proberen, (deze keer voor 50 seconden) zei ik tegen mama voor te lachen; "Sebiet verbrand da nog". Nja, voor ik het wist kwam er rook uit de microgolf en moest ik mama voor hulp inschakelen. Het stonk in de keuken dus ik ging ik even in de zetel liggen en tv kijken. Een paar minuutjes later vroeg mama of ik er melk in had gedaan… "Euhm, ik denk van niet…" Ja, ik ben dus geen kookprinses :).


Woensdag ging ik dus bij Ellen slapen en in de middag besloten we om naar een soort van bos te fietsen en daar wat foto's te gaan trekken. Hier is er 1 van, niet de allermooiste maar zeker niet de minst leukste. Als jullie willen, maak ik nog een verslagje over woensdag en plaats ik het op mijn blog!

Nog even een spiegelselfie voor het slapen gaan!


VAN DONDERDAG HEB IK GEEN FOTO'S, SORRY!Toen ik donderdagavond terug naar papa ging, was de muur behangen en waren er nieuwe kastjes geplaatst. Het licht was niet super dus besloot ik om de volgende dag er een foto van te trekken. Hiervoor was het paars en was er onder de tv een soort van gat maar dat is nu weg. 

Ook gingen we vrijdag naar de dierentuin, hier komt 1 van de dagen een artikel van met véééél foto's dus stay tuned!


Zaterdagochtend = wentelteefjes als ontbijt. Still my favourite! 

En voor heel even kwam mijn kindertijd terug naar boven. En eerlijk, de spelletjes met Mario Bros blijven de beste!


Doordat we nog van vorige week paaseieren hadden, belegde we nu onze pistolet met chocolade in plaats van ei en spek. Iets anders maar wel heel lekker!

Outfit of the day! Na een lange tijd deed ik nog eens deze broek aan, ik heb hem vorig jaar gekocht en sindsdien heb ik hem nog maar 2 keer ofzo aangedaan. Tijd dus om hem nog eens uit mijn kast te halen.In de middag gingen we ook nog naar een circus dat exact aan het einde van onze straat stond. Niet echt spectaculair, leuk of boeiend maar wel tof om het eens een keertje mee te maken. Maar niet echt voor herhaling vatbaar.

Na een circus gingen we onze kat ophalen vanbij de dierenarts. Ze moest er nachte blijven slapen omdat ze geopereerd moest worden maar nu is het al vele beter met haar. We hebben ze wel gemist en zeker haar zus.


Voilaaa, dit was mijn week! Niet echt veel gedaan zoals ik al zei maar zeker wel een leuke week. Morgen heb ik ook nog een weekje vakantie en daarna kruip ik weer achter de schoolbanken. Het is echt zot hoe snel de tijd gaat, voor ik het weet, zit ik samen met mijn beste vriendin in Spanje te surfen. Oh, ik kijk er zo hard naar uit!Wat heb/ga jij nog doen deze vakantie?
3 opmerkingen: