Lausnaps 15Sorry sorry sorry! Sorry dat er de voorbije weken amper (of geen) artikeltjes zijn online gekomen. Ik zat in een soort van dipje, niet alles ging even goed dus liet ik het bloggen even voor wat het was máár ik ben terug! Spijtig genoeg heb ik de foto's van de week hiervoor verwijderd dus ik heb alleen nog maar foto's van deze week... Echt sorry maar alsnog hoop ik dat je het leuk gaat vinden! Enjoy!Op een mooie maandagochtend was er eens een meisje die eens iets nieuws wou uitproberen, boterhammen belegd met choco en banaan. Niet zo speciaal maar ze wou het eens in het croque-monsieur-machine leggen en het resultaat was heerlijk! En ze leefde nog lang lang en gelukkig. Oké, even serieus, echt een aanrader! Zeker eens proberen!

Na mijn ontbijt was het tijd om mijn kamer eens op te ruimen (A.K.A alles in de kasten proppen zodat het niet zichtbaar is) want dit is niet meer normaal. Het bed waarin je normaal moet slapen, is precies je nieuwe kleerkast geworden en je gooit alles op je stoel met de gedachte"Ik wil dit nog niet in de was gooien want ik ga dat morgen nog aandoen dus leg ik het even op mijn stoel". Herken je het?


's Avonds aten we ook 1 van mijn favoriete gerechten, macaroniiiii! Always a good idea!

Later die avond, tijdens familie, had ik ook nog eens popcorn gemaakt. Ofcourse zoute popcorn haha. Deze is van de hema en heel eerlijk, die van de AH zijn toch lekkerder maar ja, dat is mijn mening heee.


Dinsdag was niet echt mijn dagje, ik stond al op met hoofdpijn en ging met tegenzin naar school. Tijdens de lessen door werd de hoofdpijn en keelpijn alleen nog maar erger dus besloot ik in de eerste pauze naar huis te gaan. 's Middags dan wat bij geslapen en het ging al wat beter.


Woensdag was het dan eindelijk zo ver, ik ging samen met Lotte naar Brussel om naar het concert van The Vamps te gaan. Ik wist niet waar juist de concertzaal was maar toen we het Beursplein in Brussel voorbij liepen, moest ik toch wel even slikken. Het is zo raar om het met je eigen ogen te zien... Het is gewoon hartverscheurend om te beseffen dat mensen elkaar zo veel pijn kunnen doen... Na het terug komen van het concert (het was er vlak naast), gingen we er toch nog even naar toe om nog 1 minuutje stilte te houden en wat respect te tonen. (Kijk even hoeveel mensen er op die trappen zitten, echt geen woorden voor).


Doordat donderdag de elektriciteit was uit gevallen, moesten we ontbijten met kaarslicht. Iets niet dat elke dag gebeurd maar toch wel een gezellig effect geeft.

Aan de lockers op school hebben we een heeeele mooie boom staan en ik kon het echt niet laten om er een foto van te trekken. Mooi hé?


Donderdag kreeg ik ook nog de foto's doorgestuurd die Lotte woensdag van mij had getrokken. Ofcourse komt daar nog een outfit post van want het zijn echt hele mooie foto's geworden! Dus stay tuned!

Ook bekeek ik in de avond een filmpje van The Vamps waarin Bradley was aan het zingen EN ik herkende Lotte en mezelf in dat filmpje. Voor de duidelijkheid heb ik er ook nog een kringetje rond gezet. Echt zot, we staan gewoon op de foto met Bradley, yay!


Vrijdag hadden we L.O. en in de kleedkamers hing een spiegel dusss we trokken een spiegelselfie! En oh, moest je denken, wat doet die jongen daar? Moeten jullie jullie omkleden in 1 kamer met de jongens. Nee, hij kwam gewoon even binnen om ook een foto te nemen, gewoon, voor de lol.

Die avond schreef ik ook nog een brief naar 1 van mijn penvriendinnen, deze was voor Inne, dus Inne, als je dit leest, hij is klaar! Alleen moet ik hem nog even in een envelop steken en hem opsturen! Ik hoop dat je hem snel gaat aankrijgen!


Zaterdagmiddag maakte papa voor zichzelf en mijn stiefmama een gin tonic en ik had dat moment zin in een coctail (acholol vrije, duuh) dus vroeg ik of papa er 1 kon maken en dit schotelde hij mij voor. Ik weet alleen dat er minute maid in zit, voor de rest wilt hij niets verklappen haha.

Een paar minuten daarna, keken we een film van 'Het Huis Anoubis', echt eeuwen geleden dat ik daar nog naar had gekeken maar ooh, hij was zo leuk! Herkent er iemand deze film nog?

Van zondag heb ik geen foto's, I'm sorry!


Voilaaa, dit was mijn weekje! Een weekje met veel eten en eentje waarin ik mijn kindertijd nog eens terug haalde. Deze zondag besteed ik nog wat aan artikeltjes te typen en wat dingetjes doen voor school. Wat gaan jullie nog doen op deze zonige ZONdag? (snap je hem) 


4 opmerkingen:

  1. Oh het concert was echt zo mega en super leuk dat we mee op de foto staan haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel erg leuk artikel! Ik heb vandaag op deze zonnige dag weer eens buiten gespeeld met mijn broertje. Ja, dat kan nog op je 15e haha. Ik houdt deze vakantie een vakantiedagboek bij op mijn blog, geïnspireerd op de stijl van jouw lausnaps, hopelijk vind je dat niet erg haha.

    BeantwoordenVerwijderen