Een nieuwe lay-outOngeveer 8 maanden geleden veranderde ik de lay-out van mijn blog en downloadde ik een template van ThemeXpose. Die was gratis en alhoewel dat een groot voordeel is, ondervond ik ook wel wat nadeeltjes. Zo kon je de breedte en etc. niet aanpassen dus besloot ik in de toekomst te kijken naar templates die je moest betalen. Zo kwam ik op Etsy.com terecht en zag ik allemaal super mooie lay-outs. Maar ik wou toen nog niet veranderen, daarom bleef het in mijn achterhoofd zitten en bleef ik gewoon maar bij mijn huidige lay-out. Sinds kort ben ik terug wat templates gaan opzoeken en kwam ik terecht bij het template 'Marwan'. Simpel maar toch stijlvol. Ik heb er een weekje over zitten na denken en ja, gisteren heb ik hem aangekocht!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Marwan is, zoals ik al eerder zei, een heel simpel template maar kleine dingetjes maken het toch net iets specialer zoals bijvoorbeeld de 'READ MORE' knop. Als je er gewoon naar kijkt, is hij wit maar als je erover heen gaat met je muis wordt hij opeens zwart. Dat vind ik echt een leuk dingetje.

Dit mocht ik trouwens niet vergeten om te zeggen; als je doorheen mijn blog scrolt, zal je bij sommige artikeltjes merken dat de tekst op elkaar staat. Zelf weet ik ook niet hoe dat komt en ik heb al geprobeerd het weg te krijgen maar het lukt niet. Als jullie tips hebben, laat het me zeker weten in de comments!

En dan als laatste, het artikeltje voor de aanmelding van de meeting komt er zo snel mogelijk aan! Ik zit alleen een beetje vast met het zoeken voor een datum. Zelf komt het mij beter uit om het eind juli of eind augustus te doen maar als jullie nog een goede datum hebben, mogen jullie het ook altijd hieronder zetten!

Zo, euhm ja, dit was dan mijn klein update artikeltje. Ik hoop dat je het toch nog wat leuk vond om te lezen en dan schrijf ik jullie heel snel terug! Adios!
7 opmerkingen:

 1. Je lay-out is heel erg mooi. Ik vind de minimalistische templates ook gewoon het fijnst, niet te druk. Ik gebruik nu een gratis lay-out van ThemeXpose, en vind het prima voorlopig.
  Ik heb geen idee hoe het zit met dat probleem van de tekst, misschien eens een mailtje sturen naar de maker van de lay-out? Ik hoop in ieder geval dat je het opgelost krijgt.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel! En ja, dat ben ik van plan, eens kijken wat ze antwoord. Misschien is er ook gewoon iets verkeerd in mijn HTML? We zullen wel zien haha.

   Verwijderen
 2. Je lay-out is zo ontzettend mooi nu! Ik zoek ook ngo steeds naar een mooie lay-out.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief! Nu moet ik wel zeggen dat de mooiere meestal betalend zijn maar je moet eens zoeken op Etsy.com! Meestal hebben ze daar templates voor €5, niet echt veel dus!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je layout er heel mooi & professioneel uitzien.
  Jammer genoeg snap niets van al dat layout-gedoe, misschien moet ik mij er ook eens in verdiepen . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha misschien een gekke vraag maar ik ben ook op zoek naar een nieuwe lay-ou ( liefs gratis) dus ik drukte in het balkje 'etsy.com' maar opeens kwam ik op een site waar je kleren kunt kopen? ik denk toch dat ik verkeerd zat haha kan iemand me helpen bij dit?

  BeantwoordenVerwijderen