Q&A│Bali, 1 dag vliegen en VSCOcam


Mijn laatste q&a dat ik deed was op 9 oktober en dat is best wel al een tijdje geleden. Daarom bedacht ik me om er nog eens een nieuwe te doen. Onlangs deed ik op Instagram, net zoals op mijn blog, een oproepje voor q&a vragen en ik heb er echt een paar leuke gekregen en die ga ik vandaag dan beantwoorden. Lees je mee?

 ————— 
Wat zijn jouw favoriete Instagramaccounts?
Ik heb 3 favoriete instagramaccounts en dat zijn die van Hanne, Lennert en Mayte. Moest je ze alle drie nog niet kennen, ga even snel hun Instagram checken want ik kan je verzekeren, het zijn echt foto's waarbij je met je mond vol tanden naar zit te kijken. 

Aan welk eten ben je verslaafd?
Euhm, dat is een moeilijke want ik ben verslaafd aan alles wat zoet (soms ook zout) is, snoep, koekjes, gebak,… Maar als ik echt moet kiezen ga ik toch voor moelleux, ook ineens mijn favoriete dessert!

Waar ben je bang voor?
Dit klinkt héél stom, I know maar ik denk dat ik het meeste schrik heb voor dat je mensen je zomaar vergeten. Dat je een prachtige vriendschap hebt opgebouwd de laatste jaren en opeens is die persoon je vergeten, wilt die je niet meer zien en niks meer met je te maken willen hebben. Of bevoorbeeld als je later dood gaat, dat niemand meer aan je gaat denken.. (Dit is heel dramatisch voor een blije persoon net zoals ik, maar ik weet het niet, ergens ben ik daar wel bang voor…) 

Hoe zie je je toekomst?
Ik hoop dat ik later met mijn vriend (of gezin) naar het prachtige Bali kan gaan, als ik soms die foto's zie op Twitter dan hoop ik zo hard dat ik daar later kan rondlopen. Maar hoe ik verder mijn toekomst zie? Ik hoop dat ik dan heel gelukkig ben en ik dan elke ochtend opsta met een lach en vertrek naar mijn werk. Heel cliché dit maar ik wil later gewoon kunnen zeggen dat ik gelukkig ben.

Je gênantste moment ooit?
Ik ben Laura dus ik heb al héél veel momenten meegemaakt waar ik me achteraf echt om dood heb gelachen maar elke keer als iemand die vraag stelt vind ik maar geen antwoord. Misschien omdat ik teveel gênante momenten heb meegemaakt? Of omdat ik misschien een kort termijn geheugen heb? I don't know maar in iedergeval, weet dat je je bij mij nooit verveelt :). (Dat klonk raar, sorry!)


Met wie zou je op een onbewoond eiland willen zitten en waarom?
Het liefst met drie personen, Lies, Ellen en Dygna. En waarom? Met hun heb je gewoon altijd plezier, serieus er gaat geen dag voorbij dat we niet hebben gelachen. Dus ja, zou je het verassen als ik met hun op een onbewoond eiland zou willen zitten?

Wie zijn je favoriete youtubers?
Op nummer 1 staat sowieso Trendgloss, een nederlandse die video's maakt over de nieuwe trends en af en toe doet ze ook eens een gewone video, tag,… Zeker mijn favoriete youtuber! En ik heb nog een favoriete, Rosie van Lavie enRosie! Zeker eens bekijken, ze maakt echt super leuke video's en elke zaterdag zit ik te poppelen op nieuwe video's! 

Wat is je guilty pleasure?
Dit vind ik eigenlijk een moeilijke… Stiekem luister ik nog altijd naar High School Musical liedjes (zoals nu) maar ja, is dat eigenlijk echt een zonde? Ik hoop van wel want ik kan niet direct op een andere zonde komen…

Liever een dag onzichtbaar zijn of liever een dag kunnen vliegen?
Hier moet ik echt geen 2 keer over nadenken, ik ga voor een dag vliegen. (wel als het dan mooi weer is want als het regent is het niet echt leuk om daarin te vliegen) Hoe leuk zou het moeten zijn om zo eens de 'wereld' vanuit een ander perspectief te zien? En dan kan je zo alles in het oog houden, ik heb nu al zin om eens een dag te kunnen vliegen!

Wat is je favoriete hotspot?
Over deze moet ik twijfelen, ik dacht aan Mirlo's (omdat ik daar bijna elke week zit, oeps!) maar ik vind Kaffeenini ook hééél leuk en lekker. Dus ja, ik kan niet kiezen maar hey, je hebt ineens mijn 2 favoriete coffeebarreetjes. (is dat een woord?)

Welk liedje geraak je nooit beu?
Stitches van Shawn Mendes, Elke keer als ik dat liedje hoor, zing (wat je verstaat onder zingen…) ik als een gek mee, zo een goed nummer!

Welke camera heb je/gebruik je?
Dat is de Canon D3300, een handige spiegelreflex die super mooie foto's maakt. Toch zou ik liever een camera hebben die zo'n klepje heeft, snap je? Of zo een soort polaroid, die staat al lang op mijn verlanglijstje.Vanwaar je passie voor bloggen?
Vroeger schreef ik heel vaak verhaaltjes, eerst op de computer en dan pakte ik papier en tekende er met een meetlat lijntjes op en begon ik over te schrijven van de computer. Daar begon al een klein stukje mijn passie. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik het internet etc. leerde kennen en zo kwam ik via een vriendin bij Blogger aan. Ik begon als een kip zonder kop een blog aan te maken en ja, toen begon het, ik kwam aan in het bloggerswereldje en nu zou ik er niet meer uit willen.

Met welke app('s) bewerk jij je foto's?
VSCOcam! Die app is echt een lifesaver voor mij, oké, niet zo dramatisch doen. Maar op VSCOcam hebben ze zo'n mooie filters!


Ga je een youtube channel starten?
Soms verlang ik er wel naar om terug op mijn bed te zitten met de camera voor mij en wat te zitten praten maar langs de andere kant denk ik toch wel dat ik niet zoveel video's online ga zetten omdat ik bloggen toch nét iets leuker vind. Wat ik wel ga doen is soms wat sfeerbeelden maken en daar een leuk filmpje van maken met muziek eronder, zoals deze video. Maar echt tags, q&a's,… voor de camera doen, nee, ik denkt niet dat ik dat nog ga doen. C'est ça! Dit waren de vragen die ik het meest leuke vond en sorry als ik jouw vraag niet heb beantwoord maar anders werd het misschien wat te lang… Alsnog hoop ik dat je het leuk vond om te lezen en ja, haha tot de volgende keer!


P.S. Laat hieronder in de comments nog wat vragen achter voor de volgende Q&A!

4 opmerkingen: