swimwear collection│2O16


Bikini's (of badpakken) vind ik zooo moeilijk om te kopen. De ene keer zit het bovenstuk heel goed maar het broekje dan niet of andersom. Bij mij is er altijd wel iets aan de hand. (#struggle) De laatste keer dat ik ging zien voor bikini's had ik er opeens 2 kunnen scoren en dat gaf me het idee om mijn bikinicollectie te delen. Misschien om wat inspiratie te geven? Tijdens het trekken van de foto's ben ik er wel achtergekomen dat bijna al mijn bikini's zwart zijn, op eentje na... De gekleurde bikini's zijn allemaal te klein, oeps.

______________________________________________________________________________________________________________________



                                                        (Op de eerste foto lijkt het setje heel blauw maar het is echt pikzwart)

Top H&MBroekje winkeltje in Frankrijk

Het ding is dat ik echt weinig bikinibroekjes heb dus was ik opzoek naar broekjes maar toen ik eenmaal in de H&M was, zag ik dit bovenstukje en ik vond hem zo mooi! Er was toen een hele lange rij voor de pashokjes dus besloot ik hem gewoon mee te nemen en thuis te passen en al een geluk dat hij paste! En oh, die achterkant is echt tof vind ik!

Het broekje heb ik eigenlijk samen gekocht met een bovenstukje dat hierna komt maar ik vond het toch beter passen bij deze top. 




Top winkeltje in Frankrijk

Dit is de top waarover ik het daarjuist had. Vanachter kan je hem zo vastknopen en hij heeft vanboven ook zo van die leuke vouwtjes. Dat geeft er toch een leuke touch aan vind ik. En oh, deze zit echt hemels! Dat heb ik nog nooit meegemaakt met een bikini en ik denk zelfs dat deze het beste zit van allemaal!



Top & broekje H&M

Deze is 1 van de recentste die ik heb gekocht. En 1 van de kleurijkste die ik nu in mijn kast heb liggen :). Ik vind het streepjespatroon heel mooi en in het midden is hij zo bijeengetrokken. Als je het liever met bandjes wilt dragen kan dat ook altijd, er zit dan een zakje bij met de bandjes. Super handig dus.

Ook het broekje zit heel goed en aan de zijkanten kan je het zelf vastknopen naar hoe strak of hoe minder strak je het wil hebben.



Top H&M


Deze top is eigenlijk net hetzelfde als de vorige maar dan in het zwart. Ja, gewoon zwart want ik heb nog geen zwarte bikini's genoeg, hé Lau...



Top Hema

Deze vind ik ook echt super leuk alleen is hij wel te klein aan het worden en er zit ook niet echt een vaste steun in. Maar dat zie je niet echt want die friemeltjes (hoe noem je dat?) hangen ervoor. Van deze bikini weet ik wel nog de prijs, ik dacht dat het iets van een €9,99 was? Of ja, gewoon €10.



Top COS │ Broekje H&M
Last but not least, mijn favoriete bikini! De top vind ik echt super mooi, heel simpel maar de ribbeltjes vind ik echt tof! Ook was deze niet zooo duur terwijl hij van de COS kwam. €19, valt best nog wel mee, vind ik.

Het broekje is eigenlijk hetzelfde als het streepjesbroekje maar ja, dan in het zwart haha. Duuh.


Ik wacht nu alleen nog op het zonnetje en op het zwembad dat papa (hopelijk) deze vakantie gaat buiten zetten en dan ben ik er helemaal klaar voor! Of als het zonnetje mij in de steek laat dan zal ik ze wel goed kunnen gebruiken in Spanje, aah, nog minder dan een maand, *gaat kijken op haar gsm* nog 27 dagen, wow! Als het jullie leuk lijkt ga ik proberen om een paar sfeerbeelden te schieten en dan maak ik daar een video van. Vinden jullie dat iets? Laat het me maar weten haha. 


Liefs, 

15 opmerkingen:

  1. WOw ja een heleboel zwart, maar ach, dat trekt de zon aan en dan ben je bruiner, hehe. Je hebt tenminste een collectie, ik heb er 1. Gewoon zo'n simpel model met madeliefjes (oh en een high waisted broekje, voor een jaren 50 (?) vibe, hehe.)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, je hebt helemaal gelijk! En oh, een madeliefjes bikini lijkt me ook heel mooi en ik heb een dikke liefde voor high wasted broekjes!

      Verwijderen
  2. Wauw, ze zien er allemaal zo tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, mijn bikini's zijn ook allemaal zwart! Oei wacht, waren allemaal zwart, want ik pas nergens meer in... Ik moet maar eens een nieuwe gaan kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik hoop dat je er een paar vind want ik vind het zooo moeilijk om mooie bikini's te zoeken en als ik eenmaal mooie vind, passen ze meestal niet...

      Verwijderen
  4. Mooie bikini's heb je Laura! Van die ruchjes vjnd ik ook zo pretty.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave bikini's! De ribbeltjes op de laatste bikini vind ik ook heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. JA, die struggle met bikini's kopen ken ik.... Hele toffe bikini's heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die zijn allemaal zo leuk! Vooral die laatste, zoiets staat ook op mijn verlanglijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, ik ben ook enorm verliefd op bikini's! Die van de H&M is echt prachtig! :) Xx

    BeantwoordenVerwijderen