MEETING WITH JULIE
Hey hey!

Ik had gisteren een leuk dagje achter de rug met Julie. Ik kende Julie al een tijdje en ik heb haar geholpen met haar blog. (Zeker even checken, haar foto's zijn prachtig!) Gisteren was dus de eerste ontmoeting en ook al ken je die persoon al een beetje, het blijft toch spannend. Maar het viel super goed mee! Direct een knuffel en daarna op shopavontuur.

Na wat gepraat te hebben, zijn we beginnen shoppen. In de Zara, H&m, Urban Outfitters, Brandy Melville, Subdued, Hema, Forever 21 en in de Inno zijn we een kijkje gaan nemen. (Blijf tot het einde lezen voor te zien wat ik heb gekocht) Maar daarvoor zijn we iets gaan eten in de Lunchbox. TIP: de croque's zijn daar hemels!! En voor de rest had Julie een Garden Burger genomen.

Na het shoppen kregen we honger dus dan waren we maar naar de Delhaise gegaan. We kwamen buiten met een watermeloen, ananas in een bakje, popcorn, een hele grote fles arizona en 2 donuts. Doordat Julie een super leuke muur aan de Stadsschouwburg had gezien, gingen we daar eten en leuke foto's schieten. Hier de resultaten:


Het broekpak is van de Brandy Melville en de top is van Forever 21.
Het was een super leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar! Julie, dank je voor de leuke dag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten