Q&A
Hey allemaal!
Ik heb dit blog nog maar een paar weekjes en ja, je kan wat over me lezen op mijn ABOUT pagina maar echt goed kennen jullie mij nog niet. Daarom heb ik op mijn Instagram gevraagd of mensen vragen hadden. Ik heb er een hoop gekregen dus laten we snel beginnen!

Van wat hou je allemaal?

Foto's trekken, muziek luisteren, bloggen, met vriendinnen afspreken,...Wat is je schoenmaat?

Dat hangt ervan af welke schoenen het zijn maar meestal heb ik een 39.Hoe begin je met een blog?

Je kan kiezen hoe je begint, wel kies je voor Blogger.com of voor Wordpress.com. Vervolgens maak je een blog aan, je verzint een naam voor je blog en zo kan je starten! Wat is je favoriete eten?

Pizzaaaa! (maar wel met ananas op!)
Wat is je favoriete winkel?

Ik heb er verschillende maar ik kan echt niet kiezen welke mijn favoriet is. Ik ga vooral shoppen bij H&m, Zara, Brandy Melville, Hollister en Pieces!Heb je hobby's?

Ja, bloggen! Bijna elk moment van de dag trillen mijn vingers om een nieuwe blogpost te schrijven maar ja, ik ga natuurlijk niet 10 artikels op 1 dag plaatsen. Maar verder hou ik ook nog van foto's te trekken en te smashen in mijn smashbook. (Heb je mijn smashbook artikel nog niet gelezen? Je vind hem hier
Hoe heb je je vriendje leren kennen en wat is jullie lovestory?

Ik zat ondertussen al 1 jaar met hem op school en we praatte heel soms is tegen elkaar maar daar bleef het dan bij. Toen we dit schooljaar op klasdagen gingen, hadden we bij de busrit heen en terug een pauze van 30 minuten. Bij de terugreis naar België, (we waren namelijk in Duitsland) stond een vriendin van mij bij Alexy, zijn broer en een vriend van hun. De laatste 10 minuten van de pauze deed ik mijn armen open want ik wou een knuffel van iemand (best wel idioot) en toen zei Maxime: (broer van Alexy) "Allee, Alexy, Laura wilt een knuffel" en ja toen gaf hij mij een knuffel en vanaf dan waren we echt heel close geworden Op een vrij korte tijd zijn we zoveel van elkaar te weten gekomen. En nu, 9 maanden later ben ik nog altijd even verliefd!. (misschien een beetje meer :))
Wauw, wat een lang antwoord
Wat zijn je favoriete app's om je foto's mee te bewerken? En hoe doe je die kadertjes op je foto's van je blog?

De enige app die ik gebruik voor filters enz. is VSCO cam. Daar gebruik ik 2 filters van: C1 en HB2.
Het witte kadertje op mijn foto's is zonder app gemaakt. Dat heb ik gedaan via een site genaamd Picmonkey.com .Welk is je favoriete plekje in Antwerpen

Euhm, dat is een moeilijke! Maar ik denk toch de schelde. Hoe zalig is het om daar te gaan zitten met een vriendin en eten van de Delhaize? (Of Albert Heijn, Carrefour,...) Waar ga je het liefst op vakantie?

Ik zou het echt niet weten! Ik heb nog lang niet heel de wereld bezocht dus ja, sorry, geen antwoord.Zou je ooit een youtube kanaal starten?

Nu niet meteen. Ik had vroeger een youtube kanaal maar dat was niet echt mijn ding. Ik vond het leuker om mijn gedachten en gebeurtenissen te schrijven. Daarom ben ik met Youtube gestopt en ben ik verder gegaan met het bloggen.

Welke smaak ijs is je favoriet?

FRAMBOOS!Heb je tips voor mensen die zelf ook een blog willen starten?

Héééél cliché deze tip maar blijf jezelf op je blog! Doe je niet anders en ga andere niet beginnen nadoen. Op mijn vroegere blogs heb ik veel dingen nagedaan van andere bloggers en na een tijdje vond ik het niet meer leuk om anderen na te doen, dus daarom ben ik mijn eigen weg beginnen volgen en ja, nu ben ik tevreden met mijn blog! En oh ja! Schrijf hoe jezelf wilt! Trek je niets van anderen aan als ze zeggen dat je slecht schrijft. Jij schrijft op de manier waarop je het leuk vind! Je bent uniek dus laat dat ook zien op je blog.
Welk Instagram account is je favoriet?

Geen twijfel mogelijk; @sieneelenWat is je favoriete outfit?

Dat is eigenlijk wel moeilijk. Ik denk dat ik toch voor de recentste foto op mijn 
Instagram ga. Een witte t-shirt die een stukje in mijn broek zit. (H&m) en een kapotte broek van de Hollister. Mijn schoenen voor onder de outfit zijn de Stan Smith's.
Als je wil, kan je nog altijd vragen achter laten op Instagram of hier onder in de comments voor de volgende Q&A. Nu mijn vraag nog voor jullie:

Wat vinden jullie leuk om te doen op een vrije dag?

1 opmerking: