MIJN FAVORIETE SCHOENEN

Schoenen, je kan ze nooit teveel hebben. Zelf heb ik ongeveer 6 paar schoenen maar voor jullie heb ik er mijn favoriete 4 uitgekozen. Het zijn allemaal sneakers want ik ben niet echt zo'n type persoon dat hakken heeft. Want eerlijk, zitten die goed? Ja, later ga ik wel hakken aanschaffen maar voor nu blijf ik bij mijn vertrouwde sneakers.
Mijn eerste favoriete zijn de Superstars van Adidas. Ik heb ze vorige zomer gekocht aan zee maar welke winkel weet ik niet meer haha. Ik heb ze dus al een jaar en zoals je ziet, zijn ze niet meer zo wit. De top van de schoen ziet helemaal geel en vraag me niet waarom... Maar zolang ze niet uit elkaar vallen, kan ik ze nog altijd dragen.


Het tweede paar schoenen zijn deze Nikes. Nu heel eerlijk? Ik gebruik alleen deze schoenen voor L.O. op school. We moesten schoenen hebben met een witte zool dus ja, dan hadden we deze maar gekocht. Maar ik ben wel blij dat ik ze heb!


En dan mijn lievelingspaar, de CEBO's. Ik zag al een tijdje dat veel mensen ze droegen en ik vond ze echt te gek! Blijkbaar was er een winkel met allemaal CEBO schoenen dicht bij mijn school, hoe leuk is dat? Je hebt ze ook met zwart en wit maar de witte vond ik toch het mooiste. Ook zijn ze vrij goedkoop. (vind ik dan toch) Wij moesten 40 euro voor 1 paar schoenen betalen. Na een paar maanden ben ik nog altijd verliefd op deze schoenen.


En dan mijn laatste favoriet. Stan Smith's. Mijn vriend en ik discussiëren altijd dat het Adidassen zijn. Hij vindt dat dit Adidassen zijn maar ik vind dat ze Stan Smith's zijn dus ja, altijd een discussie. Maar goed, deze komen uit de Adidas winkel zelf. Ik kon ze nergens anders vinden met het rood daarachter dus dan waren we maar gaan kijken in de Adidas winkel zelf! Daar waren ze wel 20 euro duurder.


NOTE: Welke paar schoenen zijn jullie favoriet?2 opmerkingen:

  1. Allemaal heel mooie schoenen. :)) Ik draag mijn Superstars veel te veel, ze beginnen ook die gelige kleur aan de top te krijgen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen