5 schoenen die ik héél graag wil


Ik ben verslaafd aan kleding, eten, drinken maar ook aan schoenen! Zelf vind ik dat je schoenen toch nog die extra touch aan je outfit geven en omdat ik nog niet genoeg schoenen heb, (why you always lyingggg?) heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met 5 schoenen die ik echt nog héél graag zou willen hebben. Benieuwd? Lees snel verder!

—————

1. CEBO'S (foempies) Als jullie mijn artikeltje over mijn 3 favoriete paar schoenen hebt gelezen, weet je waarschijnlijk al dat ik al witte cebo's heb. Maar ik ben een hele grote favoriet van die schoenen dus wil ik ook heel graag een andere versie. Op de foto zie je dus dat deze met zwart wit is, ook een paar dat ik al een tijdje op het oog heb.

2. REEBOK Deze schoenen heb ik al heel lang op mijn lijstje staan en ik blijf ze echt mooi vinden! Ze zijn simpel maar ze hebben toch iets leuks, daar hou ik juist van. Het liefst van al zou ik de zwart-witte willen maar de simpele witten vind ik ook nog iets leuks!

3. NIKE CORTEZ Geef mij deze schoenen en ik ga u duizenden knuffels geven! Deze beauty's zijn nu een lange tijd terug in de mode en ik vind ze wel iets hebben. Alleen weet ik nog niet echt of ik de top iets vind maar hey, dit paar zou mijn kleerkast vervolledigen. Ik snap je reactie als je het brons niet echt je ding vind maar ik vind het zo iets anders dan gewoon basic wit etc.

4. DR MARTENS Mij zou je echt niet snel met Dr. Martens zien lopen maar ik vind ze eigenlijk echt mooi. Wat ik wel vind, bij andere schoenen zou ik ze het liefst nieuw laten (proper enzo) maar bij Dr. Martens vind ik dat er al wat scheuren mogen zijn of dat ze wat afgewassen zijn. (Ik kan zo goed mijn uitleg/mening hierover geven, not) Ik hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel haha.

5. NIKE HUARACHE Als je me een paar maanden geleden had gevraagd welke schoenen er op mijn wishlist zouden staan, zouden deze schoenen er zeker niet erop staan. In het begin vond ik ze totaal niet mooi, precies zo van die robotschoenen ofzo maar hoe vaker ik er mensen zie mee rondlopen, hoe meer ik ze leuker vind. Het liefst zou ik ze in het wit (witte schoenen zijn laif) willen hebben maar een pastelkleurtje vind ik ook wel mooi. Ik moet nog even nadenken :).


NOTE: Welke schoenen staan er op jouw verlanglijstje?3 opmerkingen:

  1. Al die schoenen hier zijn heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, Cebo's en Dr. Martens wil ik ook echt enorm graag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Allemaal vette sneakers & leuke blog, als ik er echt nog eentje zou bijzetten is het deze Foempies sneaker Foempies Zwart Laag

    BeantwoordenVerwijderen