Even bijpraten


Hi!

Terwijl ik me nu eigenlijk mezelf moet verdiepen in de boeken van Frans, zit ik nu dit artikeltje te typen. Yo go girl! Maar ik wou even een kletsartikeltje online gooien want dat mag ook al is. Een artikeltje waar ik verschillende dingetjes aan jullie vraag en ik een beetje ga zagen. Toch benieuwd? Lees dan verder!

————— 

Allereerst, de paasvakantie komt dichter en dichter bij (hell yeah!) en dat betekend dat ik, zoals elke vakantie, meer artikeltjes online ga zetten. Maar ja, ik heb niet zo een heel creatief brein dus wil ik aan jullie vragen wat jullie heel leuk zouden vinden om te lezen. Ook ga ik misschien een ochtend/avond routine maken maar daar ben ik nog niet heel zeker over.

Waar ik nog aan denk is, om na jaren, nog eens een 'Q&A' te doen. Duuus, heb jij nog van vragen?(rare, leuke, stomme,…) Dan mag je ze hieronder in de comments zetten en wees alsjeblieft niet beperkt, je mag zoveel vragen stellen als je wilt! En hoe meer rare vragen, hoe leuker!

En dan het laatste puntje wat ik wou vragen, deze vakantie ga ik misschien ook nog eens leuke plekjes in Antwerpen laten zien! Daarom zou ik aan jullie willen vragen of jullie nog leuke, niet al te bekende, plekjes weten in Antwerpen waar ik zéker een kijkje moet gaan nemen? Let me know in the comments!

Ja, dat waren mijn vragen zo wat. Ik ben van plan om een lentekuis te doen en dan bedoel ik een lentekuis voor mijn blog, (nieuw thema misschien) een lentekuis voor mijn klerekast en misschien ook nog eens voor mijn kamer. Oh, ik kijk er al naar uit! Bijna alles nieuw hihi. Maar hey, eerst moet ik nog 1 laatste examen knallen! En dat is Frans… Maar ja, daarna heb ik 2 weken vakantie, yay!


Hoe zien jouw komende weken eruit? 
7 opmerkingen:

 1. Jou blog is echt leuk!
  Q&A: Wat zijn je favoriete instagramaccounts
  Btw mijn naam is ook Laura ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuke blog heb je!
  Voor de Q&A: Noem enkele dingen waar je verzot op bent (eten)
  Waar ben je bang voor?
  Hoe zie je je toekomst?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Q&A: 1. Gênantste moment ooit?
  2. Met wie zou je nu op een onbewoond eiland willen zitten, waarom?
  3. Favoriete youtubers? ( <- Misschien ook een idee voor een artikeltje?)
  4. Guilty pleasure?

  Veel succes met je laatste examen! (wiskunde = blèèh : mijn laatste examen) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Q&A: Liever een dag onzichtbaar zijn of liever een dag kunnen vliegen?
  Wat is je favoriete hotspot?
  Welk liedje geraak je maar niet beu?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook echt erg graag een lentekuis doen, hihi. Voor je q&a: 'Naar wie kijk je erg hard op?' enn 'Wat wil je later graag worden?'. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Q&A:"welke srudierichting volg je en is die moeilijk ?" "Wat is je lieveling koffie uit de Starbucks ?" "Wat is je lievelings winkel ?" Grtjs lou

  BeantwoordenVerwijderen