BREAKfast




Ik hou van de ochtend en vooral voor het ontbijt. Je kan een lekker, 'uitgebreid' ontbijtje voor jezelf maken (op de vrije dagen natuurlijk) en het daarna lekker opsmullen, heerlijk! Deze ochtend ging ik eens iets nieuws proberen, een receptje dat ik nog nooit van te voren heb uitgeprobeerd.


Het is héél simpel, je pakt 3 bananen, (normaal moet je die van te voren in de vriezer leggen maar dat was ik vergeten) een scheutje melk en wat crunchy muesli. (ik gebruik die van Kellogg's, met de chocolade stukjes :)) Dat ga je blenden en dan giet je het in een kommetje. Als topping gebruik je nog een banaan. Die snij je in stukjes en die ga je zowat over je 'papje' heen leggen. In het midden was er nog een leeg plekje dus daar had ik was muesli in gelegd en nu is je breakfast klaar! (Je kan natuurlijk ook nog ander fruit er aan toevoegen maar wij hadden alleen maar bananen in huis…

Zoals ik al eerder zei, héél simpel maar het is echt heel lekker! Zeker uitproberen!




6 opmerkingen:

  1. Heerlijk zeg! Alleen mis ik de pindakaas bij de banaan nog. :) haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat was het ook haha. Zelf ben ik niet echt zo een pindakaas liefhebber… Maar zeker eens uitproberen zal ik zeggen!

      Verwijderen
  2. Oh het ziet er zooo lekker uit :) rode vruchten met banaan en amandelmelk in zo'n papje is ook heel lekker !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het probleempje was dat we alleen maar bananen in huis hadden, anders had ik het sowieso ook met rode vruchten gedaan!

      Verwijderen
  3. Ooh, het ziet er echt heeeeeeeerlijk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen