DAGJE AAN HET ZWEMBAD


Hi, hi!

Vanmorgen om 8:00 werd ik stilaan wakker. Het was lekker fris in de kamer en Ruben lag mijn zijn arm onder mijn hoofd haha (vraag niet hoe hij dat heeft gedaan...) Maar goed, stilletjes was ik tegen hem aan het praten zodat hij wakker werd. Even 1 oog opengedaan, rond gekeken en hij viel terug in slaap. Naast mij lag Amber ook nog goed te slapen en mijn ouders boven waren al aan het praten tegen elkaar.Nu ja, goed, na dat we allemaal klaar waren gingen we naar het (reuze) ontbijt. Geloof mij, hier pak je nooit 1 bord, wij gaan allemaal minstens 2 keer terug voor bij te scheppen. Het is hier echt reuze en je hebt in alles zin, helemaal achteraan staat een hele dessertje's afdeling, niet goed voor de buik maar wel héél lekker! 

Vandaag was eigenlijk een relax dagje, 's morgens voor het eten gingen we nog even handdoeken leggen aan het zwembad. (dat mocht eigenlijk niet maar het lach overal vol met handdoeken dus daarom deden wij het ook!) Na het eten hebben we dan 3 uur in het zwembad gezeten. Natuurlijk eerst goed insmeren en dan een duik nemen.Voor het middag eten gingen we eens kijken of we in een hamburg/hotdag tentje gingen eten, maar dat was geen goed plan. We belanden al snel ik een hut waar jezelf alles moest doen, opzicht niet erg maar het eten zag er echt niet smakelijk uit! Op een doek voor de hut stond er vanalles wat je daar kon eten maar er waren alleen maar hotdogs te bespeuren... En dat zag er nog niet eens lekker uit. Daarom besloten we om toch bij het buffet te eten.

Na het middageten gingen mijn zus en ik nog 1 uurtje in de kamer zitten omdat het buiten echt niet uit te houden was. Daarna trokken we onze bikini aan en gingen we terug naar het zwembad. Anderhalf uur laten was ons te binnen geschoten dat er ook nog glijbanen aanwezig waren. 3 in totaal; 1 kleine, 1 blauwe, die was de langste maar ging wel traag en dan de gele en die was de leukste daar zijn we ook een aantal keer in geweest.

Na het zwemmen kregen we wel wat dorst dus zijn we maar een cocktail gaan halen. De rainbow zag er echt lekker uit en dat was het ook! Dus daarom kon ik het niet laten om er een foto van te trekken en zo gezegd, zo gedaan! Zie hier, mijn fantastisch mooie cocktail!Daarna zijn we op kleine verkenning gegaan rond het zwembad. Met de camera in ons hand hebben we wel wat mooie foto's getrokken. En raad eens wie we dan tegen kwamen... Jack Sparrow. Ofcouse had hij een papegaai bij en die kreeg denk ik meer aandacht dan de piraat zelf haha. Er was een kleine rij voor met de papegaai op de foto te kunnen en je moest die kindjes hun gezichtje zien, zo blij als een gieter. 


Echt niet scherp maar ik vond het wel iets hebben.

's Avonds hadden we gereserveerd in de Chinees. Al bij al viel het mee maar bij ons is het wel lekkerder. Daar hebben we ongeveer 2 uur gezeten maar het dessert was wel lekker!! Na die 2 uur zijn we naar onze kamer gegaan en hier zit ik nu, dit artikeltje te typen terwijl iedereen al slaapt. Ik denk dat ik ook maar eens ga slapen, het is echt al laat. Ik schrijf jullie morgen weer!6 opmerkingen: