ONZE LAATSTE DAG
Daar zijn we dan, in onze kamer aan het inpakken. Na 12 dagen zit het er weer op en vertrekken we weer naar het kikkerlandje. (Even een klein dingetje) "Gisterenavond stevig onweertje gehad, de wereld was aan het vergaan... het werd niet meer licht, het was echt aanstangjagend", had mama doorgestuurd. Ook op snapchat waren er talloze filmpjes over het onweer, Natuurlijk was ik blij dat ik hier in de zon zat... (Oké, dat was het) Straks rond een uur of 7, komt de bus ons ophalen om ons naar de luchthaven te brengen. Uiteindelijk stijgen we om 22:40 op.


Vandaag heb ik al een aantal foto's getrokken met mijn lens van de Hema, heb je en wil je het artikeltje lezen? Klik dan hier. In de loop van de dag ga ik nog een aantal foto's trekken maar hier zijn er al een paar.

Nu zit ik samen met mijn zus in de lobby van ons hotel, ik ben een artikel aan het schrijven en zij is haar aan het vervelen. Binnen10 minuutjes gaan we ook middageten en daarna keren we terug naar het zwembad. *zojuist zijn mijn ouders en broertje er ook bij komen zitten* Maar ja, verder gaan we nog genieten van de laatste uurtjes dat we hier spenderen en daarna zitten we terug op de vlieger, zoals papa het zou noemen :).

Paar uur verder

Ondertussen zijn papa, Ruben en ik een wafel gaan halen, die smaakte naar pannenkoeken maar wel heel lekker! Ja mensen, het was half 6 haha. Nu zitten we gezellig aan 1 klein tafeltje wachtend tot we mogen gaan eten. Ik heb ook al 1 volledig artikel afgemaakt, die krijgen jullie morgen te zien. Maar goed, hier heb ik voor jullie nog een paar foto's.
 Neem even een momentje en kijk hoe mooi dit is...

Toen we wafels gingen halen, riep Ruben opeens:" PAPAAAAAA AAAH", bleek dus dat er een sprinkhaan op zijn arm zat. En ja, ik moest er natuurlijk weer mijn camera er bij halen. En ik ben wel trots op het resultaat!Wow, euhm, het is ondertussen 19:36 op een zaterdag en ik was pas wakker om 12:30 maar dat komt door gisteren. Zoals jullie weten stegen we normaal op om 22:40 maar bleek dus dat ons vliegtuig vertraging had... Daarom hadden we ons neergelegd op een bank en zijn we in slaap gevallen maar spijtig genoeg maar voor 10 minuutjes of zo. Uiteindelijk mochten we de gate in om kwart voor 12 en ja natuurlijk was het daar wachten tot de mensen er waren die ons het vliegtuig binnen laten. Maar ja goed, onze vlucht was dan verplaatst naar 00:25. Het was 00:15 en die mensen waren er nog niet dus ja, we hadden al in gedachte dat we nog later op het vliegtuig gingen zitten en rond 00:45 zaten we dan EINDELIJK op het vliegtuig! Vanmorgen om 5:00 waren we thuis en direct ging ik slapen en ja, 7 uur later was ik weer wakker.
(goed uitgelegd, Lau)Nu ja, onze vakantie zit erop! Het waren 12 super leuke dagen in Turkije maar spijtig genoeg is het nu bij ons aan het regenen... Maar ja, dat is België
Voor de laatste keer (denk ik) laat ik jullie nog foto's zien.
NOTE: Zijn jullie al op vakantie geweest? Zo ja, naar waar?


2 opmerkingen:

  1. Wat zijn die foto's toch zo leuk! Jammer voor je dat die 12 dagen al om zijn en je naar huis moet. Zo te zien heb je er echt van genoten! Ik vertrek morgen nog even snel voor 2 weekjes naar de zee, hoera!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen