FAVORIETE BLOGSIk ben zo een persoon die op een saaie dag maar al te graag nieuwe blogs wilt ontdekken. Op Bloglovin scroll ik uren door de pagina 'Find Blogs' en hier en daar vind ik blogs die me wel leuk lijken. Als jij ook zo'n persoon bent,  is dit artikeltje voor jou!
Little keys to happiness 
Naomi is een 16 jarig meisje dat uit Amsterdam komt en die haar passies deelt op haar blog. Ze maakt super mooie foto's en door de manier waarop ze schrijft, houdt het je niet tegen om verder te lezen. Ik lees haar blog nu ongeveer een half jaartje en ik heb nog geen enkel artikel gemist. Zeker even checken!Glam with Kate 
Opeens zag ik op Bloglovin dit blog voorbij komen en door haar mooie foto's was ik al direct ge├»nteresseerd in haar blog. Over laatst kwam ik er ook achter dat onze scholen niet zover van elkaar lagen, super tof. Soms mailen we wat naar elkaar en zo komen we ook meer van elkaar te weten. 
Go with Flo 
Florence is een Belgisch meisje van 18 jaar. Ik ben op haar blog gekomen via via en ik zag al snel een super leuke diy voor moederdag. Maar sinds kort is haar boognaam veranderd en heeft ze een eigen domein gekocht. Als je eens een kijkje gaat nemen op haar blog, moet je zeker het artikel 'Over de ontmoeting die mijn zomer veranderde' lezen. Het is super leuk verteld en je zwijmelt er helemaal bij weg. Lauresque 
Door Naomi ben ik op dit blog terecht gekomen. Laura heeft super maar dan ook super mooie outfit foto's op haar blog staan! En lekkere recepten (!) Net zoals bij Little keys to happiness, schrijft ze op een leuke en vlotte manier. Zeker eens een kijkje gaan nemen.


4 blogs die ik elke dag eens bezoek en elke keer hoop ik weer opnieuw dat er een artikeltje online komt. 

NOTE: Wat zijn jouw favoriete blogs?


3 opmerkingen:

  1. Leuke blogs! Ik ga er ook een aantal van volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah super leuk :D Naomi en Laura lees ik ook vaak, super mooie foto's altijd wauw.

    BeantwoordenVerwijderen