TRAVEL JOURNAL

Doordat de fotoboeken een beetje cliché aan het worden zijn, heb ik deze keer iets anders gemaakt voor al mijn vakantieherinneringen in op te bergen. Een travel journal. Ik zag ze echt vaak voorbij komen op Pinterest en nu dat ik toch op vakantie ga, dacht ik waarom niet? In dit artikeltje laat ik mijn travel journal zien.Omdat ik geen boekje in huis vond dat waardig was om er een travel journal van te maken, had ik het maar in m'n smashbook gemaakt. Tenslotte is dat ook '*smashen' he! Maar goed, heel simpel, ik heb een landkaart vergroot en afgedrukt. Vanonder heb ik geschreven 'since 2015' en vanboven heb ik een tag van de Hema geplakt met erop 'travel journal'.
Op de eerste pagina heb ik een foto van het vliegtuig (de vleugel daarvan) geplakt en daaronder heb ik een klein tekstje geschreven over hoe onze morgen is verlopen. Dan heb ik geprobeerd om de Turkse vlag te tekenen maar dat is een klein beetje mislukt. Please, zeg niet dat ik de enigste ben die geen ster kan tekenen... En als laatste heb ik nog een foto van het vliegtuig afgedrukt en vanboven geplakt.


Op de volgende pagina heb ik een roos gekleurd papiertje geplakt dat van de Hema komt. En toen ik aan het rond zoeken was op Pinterest naar leuke 'travel printables' kwam ik een super leuk vel tegen. Daaruit knipte ik dit vliegtuig en plakte het bovenaan de pagina. Verder heb ik nog een bonnetje, van toen we op de luchthaven iets hadden gekocht, 2 vliegtuigtickets en nog een ding dat rond je bagage moet.

Dit is het vel waar ik het over had.

Aan de receptie in het hotel, stond een bakje met allemaal foldertjes en kaartjes van het hotel. Daar heb ik dit 'boekje' uitgehaald dat vol staat met wat foto's van het hotel. Naast het boekje heb ik een klein tekstje geschreven. Op de pagina ernaast heb ik allemaal foto's geplakt die ik heb uitgeknipt in rondjes, zo is iets anders.Dan heb ik in totaal 6 kleine foto's afgedrukt en bij elke foto een klein tekstje bijgeschreven.

Dan zijn we aangekomen bij de laatste 2 pagina's die ik jullie vandaag laat zien. Toen we ons uitstapje deden, kregen we nog een kaart van 1 van de uitbaters uit een winkeltje. En ik heb het zo danig geplakt dat je de kaart terug kunt open doen. Daarnaast heb ik nog een tag van de Hema geplakt met erop geschreven: "Turkije (Anthalya)". Op de laatste pagina heb ik een papiertje geplakt dat net uithetzelfde pakje komt als dat roos. Daarop plakt nog een papiertje dat onder je koffie staat, een papier met de nummer van onze kamer en een klein envelopje waar ons kaartje (om de deur open te doen) inzat.


Ik ben nog niet klaar met mijn Travel Journal maar ik wou toch al een stukje aan jullie laten zien. Er komen nog veel foto's en tekstjes enz. bij! Maar het vraagt echt veel tijd, je zou ervan verschieten.NOTE: Wat vinden jullie ervan?*smashen is een werkwoord maar geen werkwoord voor smashen van een smashbook maar zo van die sport...

p.s. sorry dat sommige foto's wat scheef zijn getrokken.

4 opmerkingen: