OVER VANDAAG
Hey hey!

Hoe is het met jullie? Met mij alles goed, ik heb een super leuk dagje achter de rug dat ik heb doorgebracht met mama. Gisterenavond hadden we al besloten dat we sushi gingen eten en ja, verder gingen we nog zien wat we die dag gingen doen. Het is tenslotte uitgedraaid op een leuke dag tussen moeder en dochter.


Het was 11u00 toen we vertrokken met de bus naar Antwerpen we kwamen 20 minuutjes later aan en dan zijn we wat gaan wandelen om te tijd te verdoen. Ondertussen was het al iets na 12 en dan zijn we onze maag maar gaan beginnen vullen. We bestelden in totaal 24 sushi's en nog een bakje rijst. Uiteindelijk bleek dat een beetje veel te zijn maar het was echt super lekker!


Daarna zijn we nog in de winkeltjes gaan kijken en waren toen beland in de Flying Tiger in de Stadsfeestzaal. Je hebt die ook in Wijnegem shoppingcenter maar daar is die wel wat groter. Het is vooral een winkeltje met prulletjes maar toch met dingen die handig kunnen zijn. Als je daar rond loopt vraag je je echt af: "Wat gaan ze nog allemaal uitvinden?" We kwamen buiten met 2 dingen; een bril voor mama en een leuke stoffen tas voor mij!


Omdat we altijd de Meir afgaan en gewoon dezelfde winkeltjes doen, zijn we een paar zijstraatjes ingeslagen. Zo ontdekten we nog een leuk stukje van Antwerpen (leuke plaatsjes om foto's te nemen!) en een bubblebar. Natuurlijk kon ik het niet laten om er gewoon voorbij te lopen zonder iets te kopen dus stapte ik binnen en bestelde iets met jasmijn thee, smaak van mango en ananassen jelly's. Super lekker!!


Daarna zijn we wat verder naar de schelde gewandeld en zijn we die brug overgegaan. (Ik weet niet hoe die heet, maar het is dicht bij het Steen) Dan zijn we even gaan zitten en waren we aan het genieten van het uitzicht. Na dat kregen we zin in een ijsje. Een beetje verder van de Grote Markt heb je allemaal restaurantjes en daartussen zit een lekker ijsdingetje. Ik nam een bolletje met smurfenijs en banaan en zoals gewoonlijk nam mama een dame blanche. En ja, daar zaten we dan, op de bank aan het genieten van de zon.


En toen was het weeral tijd om avond te eten. Dat deden we bij een klein wok dingetje dat bij de Wilde Zee ligt. Het was de eerste keer dat we daar kwamen en het was super lekker! Echt een aanrader. Zowel ik als mama namen 'sweet and sour chicken and pineapple with rice'. Lekker!


Het was een super dagje! Dat komt ook een beetje omdat de zon scheen, shoutout voor de zon!NOTE: Wat hebben jullie gedaan deze dag?

1 opmerking: