INSTAGRAM DIARY│VANAF IK EEN ANDER EFFECT BEGON TE GEBRUIKEN

Voor de gene die mij kennen of mij volgen op Instagram, weten dat ik er echt verslaafd aan ben. Elke dag post ik minstens 1 foto of soms meerdere. Nu heel eerlijk, waarom ik er aan verslaafd ben, zou ik absoluut niet weten. Misschien omdat ik graag foto's trek? Nu ja goed, in dit artikel laat ik jullie foto's zien vanop mijn Instagram. Niet allemaal maar alleen de foto's dat ik heb bewerkt met een nieuwe filter van VSCOcam. Voor mensen die zich afvragen welke filters ik gebruik; meestal HB2 en voor de zwart-wit foto's gebruik in B2 en dan maak ik het soms ook nog wat lichter. Weer veel te veel gebabbel, laten we verdergaan met het artikel.

 Vanaf deze foto ben ik pas echt begonnen met dit effect voor elke foto te gebruiken. De foto heb ik getrokken toen we op de lange roltrap stonden in Antwerpen-Centraal, vrij tot zeer uitgeput omdat we heel snel moesten wandelen/lopen, anders zouden we onze trein missen. Uiteindelijk hadden we hem wel gehaald!  • Deze foto heb ik getrokken toen ik met Alexy (lief) aan het Galgeweel zat. Het was er echt P-R-A-C-H-T-I-G! En ergens op internet zag ik een mooie quote staan (wel in het Engels) en toen heb ik die onder de foto gezet.  • Ik had juist een nieuw kleedje gekocht en ik kon niet wachten om er een foto van te trekken en uiteindelijk op Instagram te posten. De t-shirt dress komt van Brandy Melville en ik ben er super blij mee!  • Deze schoenen vind ik zoo leuk! Ik was er al een kleine tijd naar op zoek en toen zei een vriendin van me dat er een winkeltje met allemaal CEBO's waren, dicht in de buurt van onze school. En ja, toen had ik ze en was er super blij mee, en nu nog steeds.  • Ik was een artikeltje aan het typen en toen kwam ineens men lieve kat erbij liggen. Ik vind het echt een leuke foto! (al zeg ik het zelf...) 


• Deze broek heb ik van een vriendin gekregen omdat het te klein was voor haar. Ik vind hem echt mooi en met die witte t-shirt en mijn Stan Smith's staat het echt leuk!  • Snel de camera in mijn nachtkastje zetten, een beetje inzoomen zodat je mijn bed niet ziet, de timer instellen en zo snel mogelijk doen alsof ik aan het 'computeren' ben. Opzicht vind ik hem nog wel gelukt hihi. Voor dat artikel, klik hier• Seflie in de trein, waarom ook niet? Hahaha.  • Deze foto heeft mijn vriendin Julie getrokken toen we elkaar voor het eerste ontmoette. Het was een super fijne dag en de foto ernaast was van dezelfde dag. Als je het artikel nog niet hebt gelezen, kun je hier klikken.


• En ja, een derde foto mocht er niet aan ontbreken. We hadden honger gekregen en omdat we het een budget wouden houden, hadden we wat eten gekocht in de Albert Heijn en dat zijn we dan gaan opeten aan de Stadsschouwburg. Super gezellig! • SUSHIIIIIII (oké, hier is geen beschrijving voor nodig, I think...)  • Op deze foto showt Ruben zijn nieuwe Superstars. Het was normaal niet de bedoeling om nieuwe schoenen te kopen maar we zagen ze staan en Ruben wou ze zo graag dat we ze hebben meegenomen. Papa had toen dezelfde gekocht maar met witte strepen. Nu zijn we de Adidas familie :).  • Ja, je kent ze wel, de Selfie momenten hahaha.  • Zo zus, zo broer. (Ik zou eigenlijk niet weten wat ik bij deze foto zou moeten zetten, eerlijk gezegd...)


• De eerste, 2de en 4de foto zijn genomen op dezelfde dag toen ik had afgesproken met Lotte. Het was al een lange tijd geleden dat we elkaar hadden gezien dus werd het tijd voor een nieuwe meeting. Net zoals bij Julie, zijn we eten gaan halen en hebben het dan opgegeten aan de Schelde. Na dat zijn we wat winkeltjes gaan bezoeken en zijn we ook nog outfit foto's gaan trekken. Voor een uitgebreider artikel over die dag, klik hier Op de 3de foto was een jongen bezig aan een tekening van 2 leeuwen. De eerste keer toen we er voorbij liepen, dacht mama dat het een arend was maar met er de 2de keer er voorbij te lopen, bleken het dus 2 leeuwen te zijn. En weeral kon ik het niet laten om er een foto van te trekken :).    De laatste foto is er 1 van mij en Alexy. Op de dag dat ik die plaatste, waren we 300 dagen samen. 


•  Deze foto vind ik echt cool, Ruben lag met zijn buik op mijn voeten en toen hief ik hem naar boven en trok ik een foto. Echt een leuk effect dat het geeft.   Toen ik deze foto maakte was het zondag, de laatste dag thuis voor we vertrokken naar Turkije. Ik was toen aan het luisteren naar Spotify en at een chocoladekoek. Ook na een lange tijd maakte ik weer een tas thee klaar. Geslaagde morgen. •  Toen ik aan het rondkijken was op youtube, kwam ik een video tegen hoe je je eigen polaroids kunt maken. Zelf heb ik geen polaroid (maar ik wil het wel super graag!) en ik hou ervan omdat kadertje rond m'n foto's te hebben dus besloot ik om zelf mijn polaroids te maken. In totaal heb ik er nu 4 maar ik ga er zeker nog meer maken! •  Iets na 7 denk ik toen we in de lucht hingen en Amber deze foto maakte. Dat is natuurlijk wel het voordeel om vroeg in de ochtend te vliegen, dat heb je de zonsopgang. En we hadden ook nog eens geluk dat we dicht bij de vleugel zaten en zoals Amber het noemde: een Tumblr foto.   Deze foto heet Amber getrokken toen we denk ik 2 dagen in Turkije waren. We waren juist naar Luna park gegaan en daar waren suikerspinnen en ja, ik moest een suikerspin hebben. Lekker!


Dit was tot nu toe mijn Instagram diary vanaf ik een ander effect begon te gebruiken op mijn foto's. Natuurlijk heb ik nog foto's maar als ik ze allemaal liet zien, was dat misschien een beetje te veel. Laat hieronder in de comments achter of jullie dit artikeltje leuk vonden en dan kan ik er misschien een vervolg op maken! 


p.s. Ik vertrek morgenavond terug naar Belgie :(


4 opmerkingen:

  1. Mooi effectje, ik gebruikte het ook een tijdje :) nu gebruik ik (nog maar net eigelijk) A6, zo'n analoog effectje (ook van vsco). Die foto waar je aan het 'computeren' bent haha, doet me denken aan het interieur van Mascha van Beautygloss (weet niet of je haar kent?...) En geniet nog van de laatste 2 dagen!

    BeantwoordenVerwijderen